Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська показала ранкову фотографію після новорічної ночі, яка була у всіх українців не такою бурхливою та веселою, порівняно з минулими роками. Причина всім відома - війна з росією, і навіть у таке світле свято окупанти продовжили обстрілювати міста.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Після свята артистка виглядала дуже свіжо і умиротворено в білому халаті, і навіть зробила щось на зразок маски для обличчя зі шкірки мандаринів. Більше того, день 1 січня вона захотіла повністю присвятити собі та своєму здоров'ю.

"Ранок 1 січня ✨Вирішила, що займуся сьогодні собою. Почну день зі здоров'я, нанесу масочки, присвячу його собі", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також вона зазначила, що ворог не дав українцям виспатися вночі, але вдень є можливість відпочити від повітряних тривог, свисту ракет і дронів, що підлітають.

"З новим роком переможців!" - додала Наталія.

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський згадав, як робив це при Скрябіні та Могилевській: "Тільки зараз починаю щось розуміти"

Як повідомляв Знай.ua, "На серце": Наталія Могилевська опинилася в сильних руках захисника України, з таким не посперечаєшся

Також портал Знай.ua писав, що щаслива Наталя Могилевська "зловила зірку" на сцені театру: "Як ангел у сонячному світлі"