Співачка українського походження Ані Лорак від початку повномасштабної війни в Україні підло мовчала, доки її батьківщину закидали бомбами та ракетами.

Вона не посоромилася після зникнення більш ніж півроку, засвітитися в Москві, в обіймах Сергія Лазарєва, який теж підтримує путіна, а потім і випустити пісню російською мовою.

Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки) також відгарцювала на передноворічних концертах у Москві, а ось після обстрілу України 31 грудня і в новорічну ніч нарешті згадала про Батьківщину та забелькотіла українською мовою.

Ані Лорак, кадр із виступу на радіо
Ані Лорак, кадр із виступу на радіо

Але є одне велике "але": говорячи про новорічну атаку на Україну, згадуючи свого брата, який ховався від ракет у укритті, Лорак жодним словом не згадала винуватців цього - росію та путіна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Минула ніч для мене — роздвоєність почуттів. Мені було болісно спілкуватися з братом в той час як він ховався у підвалі з пляшкою Jack Daniels під звуки бомб. Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом. Всім серцем сподіваюся, що цей новий рік принесе нам можливість знову об’єднатися за столом із найголовнішим, що у нас може бути — нашими родинами... ", - пише Кародіна під своїм фото.

Пост Ані Лорак про новорічний обстріл України
Пост Ані Лорак про новорічний обстріл України

У коментарях активізувалися українці:

"Пощастило братові, що є підвал. Більшість із нас сидить просто в приміщенні без вікон, сподіваючись, що пощастить.", "Ну, брат у неї вже дядько дорослий ... і мабуть з мізками в голові, на відміну від неї!
А то пісні співати у крокус холі та розповідати, як важко братові в Україні – речі не сумісні", "Українською мовою!??? Ви зробили власний вибір. Ви поєднаєтесь з сім'єю, але вже не в Україні! Дуже шкода, що ви так зрадили свою батьківщину", "Ти не гідна нашої мови", "На двох стільцях не всидіти!" Ви зробили свій вибір! Залишайтеся в Росії", "Це не ситуація, це війна", "Схаменулася майже через рік війни, коли брата там почало торкатися, а перш як вбивали інших, ви в цей час спокійно співали дифірамби Кремлю", "Кароліна! В Україні - війна, щодня йде вбивство мирних громадян. Чому Ви не допомагаєте Батьківщині? Як можна спостерігати? Беріть приклад із Лободи Свєти.
"

Нагадаємо, що Ані Лорак перед Новим роком засумувала Україною: "Профукала сім'ю. Встигнете на черговий обстріл".