путін може перетворити росію на колонію сусідньої країни, але тоді Україні загрожує небезпека ще сильніше

Росія найближчим часом може стати колонією однієї з країн-сусідів. Проте, новина це не дуже хороша, і навіть трохи небезпечна. Про це заявив в ефірі телемарафону секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов.

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями
Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

Українська розвідка заспокоїла громадян через путінський ядерний шантаж: "Постійно відслідковуємо"

Стало відомо, як українська розвідка тримає на контролі ядерну складову російських окупантів. Нам відомо про кожен їхній бездарний крок. Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube
путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube

Пенсійні виплати не підвищать, але українці отримуватимуть більше: що зміниться у 2023 році

Пенсіонери з січня отримуватимуть виплати вище ніж було у 2022 році внаслідок проведеного збільшення мінімальних та максимальних виплат у 2023 році. Попри те, що впродовж року в бюджеті не запланували підвищень пенсійних виплат, пенсії все-таки виростуть, внаслідок березневої індексації.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Забудьте назавжди про котлети, відбивні та ковбаски: кому категорично не можна їсти м'ясо

Деяким людям їсти м'ясо протипоказано за станом здоров'я. лікарі-дієтологи пояснили, яким категоріям людей не потрібно вживати червоного м'яса. Зокрема, нутриціологи відзначають, що м'ясо може бути протипоказане при захворюваннях, пов'язаних з порушеннями обміну речовин.

Запечене м'ясо на Новий рік
Запечене м'ясо

Не пиво і навіть не розсіл: як впоратися з похміллям за 10 хвилин

Часто після бурхливих святкувань наступного дня виникає похмілля, такий неприємний "подарунок" може затьмарити всю радість від свята. На щастя, існують способи швидко з ним впоратися. Фахівці розповіли, як швидко позбутися похмілля та повернути сили після бурхливого святкування Нового року.

Похмілля Факти ICTV
Похмілля Факти ICTV

Мисливці за НЛО попередили про висадку іншопланетян, їм набридло ховатися: "Це волаюча демонстрація"

НЛО були помічені над стриптиз-клубом Sapphire у Лас-Вегасі, Ейфелевою вежею у Парижі, Лондоні, Бразилії, Чилі та Японії – і деякі вважають, що 2023 рік – це рік, коли інопланетяни нарешті приземляться.

Інопланетянин
Інопланетянин

Король Чарльз III проігнорував смерть свого брата Макса перед Новим роком: "Він був вільний від марнославства"

Король Чарльз III оплакує втрату свого двоюрідного брата Максиміліана, маркграфа Баденського, який помер у віці 89 років 29 грудня вранці.

Король Чарльз та марграф Макс, фото із соцмереж
Король Чарльз та марграф Макс, фото із соцмереж