Стало відомо, як українська розвідка тримає на контролі ядерну складову російських окупантів. Нам відомо про кожен їхній бездарний крок.

Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький.

Ні для кого не секрет, що Кремль має в арсеналі всі види ядерного озброєння - як тактичне, так і стратегічне. Більше того, українська розвідка має повну інформацію про його переміщення, тому в разі небезпеки ми будемо попереджені.

Вадим Скибіцький, фото: скріншот із відео
Вадим Скибіцький, фото: скріншот із відео

По-перше, ми знаємо всі місця зберігання. По-друге, ми знаємо кількість та розміщення носіїв ядерної зброї саме тактичного рівня. Ми постійно відстежуємо всі рухи всіх носіїв. Ми стежимо за активними заходами, які може проводити або проводить 12 головне управління Міноборони РФ. Саме вона відповідає за підготовку та доставку ядерних зарядів до зброї. Вадим Скибіцький

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Це процес вкрай складний, але у ГУР МО є досвід моніторингу та розвідки саме у цій сфері, адже навчання проводилися починаючи з 2014 року.

Ядерний вибух. Фото: кадр з відео
Ядерний вибух. Фото: кадр з відео

Тобто відомо достовірно про всі процедурні питання, тому вся російська ядерна складова тримається під повним контролем, і поки що нашим громадянам точно нема про що переживати.

До речі, раніше Володимир Зеленський вже зазначав, що російський диктатор надто любить своє життя, тож відмовиться від ідеї застосування ядерного озброєння.

Путін і ядерний вибух, фото hyser
Путін і ядерний вибух, фото hyser

Нагадаємо, що експерти розповіли, що встигло впасти на території Білорусі за 10 місяців війни - чимало російських гелікоптерів полегло

Раніше повідомлялося, що всіх повернемо: у Зеленського назвали точну кількість наших військових у російському полоні

Також українцям розповіли, чому одні чоловіки підлягають мобілізації до 64 років, а інші до 45 років.