Хліб та хлібобулочна продукція демонструє стабільність, а подекуди зниження в ціні, в порівнянні з минулим місяцем, дорожчим став лише один вид хліба.

Хліб та хлібобулочна продукція демонструє стабільність, деякі види хліба знизились у ціні, але в цілому представлені у супермаркетах види хліба демонструють стабільність. Оновлені ціни на хліб та хлібобулочну продукцію оприлюднив сайт Мінфін.

Домашній батон, фото з відкритих джерел
Домашній батон, фото з відкритих джерел

Найдешевшим серед хлібної продукції представлений Кавказький лаваш. Ціна на нього за місяць значно змінилася, він подешевшав на понад 4 грн і станом на 6 січня коштує 16,50 грн.

Ціна на хліб. Фото: Мінфін
Ціна на хліб. Фото: Мінфін

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нарізаний батон Рум'янець не змінився в ціні за місяць, та коштує 22,65 грн.

Ціна на хліб. Фото: Мінфін
Ціна на хліб. Фото: Мінфін

Хліб. Фото: Youtube
Хліб. Фото: Youtube

Хліб пшеничний, вагою 650 г також стабільно коштує 32,08 грн. А от житній хліб подорожчав. За місяць хліб житній Український Столичний з 35,59 грн подорожчав до 36, 28 грн.

Ціна на хліб. Фото: Мінфін
Ціна на хліб. Фото: Мінфін

Ціна на хліб стабільна через врегулювання вартості соціально важливих продуктів Урядом України. Через війну та обстріли, враження енергетичної інфраструктури, виробництво хліба могло знизитися. Адже сам процес виготовлення зберігання та випікання став під загрозу. Проте влада не вважає, що Україні загрожує дефіцит хліба.

Нагадаємо, ми писали, що стрункі та здорові, українці менше їстимуть некорисних вуглеводнів? Ціна на хліб та вироби з борошна підстрибнула.

Як повідомляв "Знай.ua" у супермаркетах України знизилась ціна на хліб: який купувати вигідніше.

Також "Знай.ua" інформував, доведеться брати четвертинку: в Україні різко змінилася ціна на хліб.