Стало відомо про те, що в Україні було розроблено програму допомоги людям, які отримали через повномасштабну війну в Україні поранення. Як її отримати.

Йдеться про ініціативу проекту "Неопалимі", про яку розповіли на сторінці у соціальній мережі Instagram.

Там планують найближчим часом допомогти військовим та цивільним, які отримали пошкодження шкіри на кшталт опіків чи рубців.

Військовий госпіталь, фото: скріншот з відео
Військовий госпіталь, фото: скріншот з відео

Вартість такої процедури, яка допомагає позбутися шрамів та опіків, становить близько півмільйона гривень на пацієнта, проте за цією програмою процедура стає абсолютно безкоштовною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для того, щоб отримати таку допомогу, потрібно мати пошкодження шкіри, які були отримані в результаті бойових дій. Це стосується і військових, і мирних жителів, і навіть волонтерів.

Далі вам потрібно мати підтвердження того, що це не побутове поранення. Виписує його лікар або військово-медична комісія.

Врятованого Васю доправляють до шпиталю. Фото: Facebook
Врятованого Васю доправляють до шпиталю. Фото: Facebook

Далі звертаєтеся до команди "Неопалимі" у Direct Instagram-сторінки або заповнити форму за посиланням.

Допомога надаватимуть виключно кваліфіковані фахівці, а з пацієнтами працюватиме ціла команда волонтерів. Це допоможе врятувати величезну кількість українців, які опинилися у складній ситуації через повномасштабну війну, яку 24 лютого розв'язав російський диктатор путін.

Нагадаємо, що ядерний арсенал путіна може виявитися такою ж пустушкою, як і "друга армія у світі": чи справді треба побоюватися

Раніше повідомлялося, що петля на шиї путина затяглася міцніше після удару ЗСУ по Макіївці: у всьому винні солдати з телефонами

Також німці зізналися, що Шольц все ще спілкується з шаленим диктатором: не хоче втрачати зв'язку