Спортсмен, заслужений майстер спорту України та актор Василь Вірастюк вирушив у довгу та небезпечну поїздку заради хлопців із ЗСУ. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Василь Вірастюк, як і багато зірок, з перших тижнів війни присвятив себе волонтерству. Він надає усіляку підтримку українським захисникам, а також людям, які постраждали від війни. Спортсмен не боїться відвідувати навіть найнеспокійніші фронтові регіони.

Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube
Василь Вірастюк. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Василь Вірастюк розповів, що побував на Донеччині, де зараз відбуваються найсерйозніші бої. Він зізнався, що поїздка була однією з найскладніших і найдовший, адже подолати довелося 3,5 тисячі кілометрів. Але в результаті вдалося надати допомогу воїнам ЗСУ та місцевому населенню.

Вкотре доставили допомогу нашим ЗСУ та цивільному населенню на сході України. Мушу сказати, що це була одна з найважчих та найдовших поїздок з усіх! Близько 3,5 тис. км подолали цей час Василь Вірастюк

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Реакція українців не забарилася.

"Кращі!!!!!!!!!! Нехай завжди Бог береже і Ангели-охоронці не залишають, особливо в дорозі!!!!!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Арсен Мірзоян приготував 100 тонн "Олів'є" для ЗСУ, тещу та дружину Матвієнко теж покликав: "Випробування ще те".

Також наш портал інформував, що вагітна Світлана Тарабарова з "Real O" вип'ятила свого "карапуза" і підбадьорила українців: "Заряджаємось разом".

Крім того, ми писали, Артем Пивоваров на очах у натовпу заліз на велику висоту, ризикуючи своїм життям: "Можна й зірватися..."