"Розморозка" тарифів в Україні: як у 2023 році зміняться ціни на електрику, газ та воду

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Україні доводиться платити дуже великі гроші за відновлення критичних інфраструктурних об'єктів, оскільки сусідня росія постійно завдає підступних ракетних атак і не всі ракети, на жаль, вдається ліквідувати в повітрі. Щоб мільйони українців залишалися з доступом до води та світла бригади ремонтників оперативно реагують на всі виклики, і це теж коштує великих грошей. У багатьох громадян постає питання, що ж буде з тарифами на комунальні послуги 2023 року.

Тіна Кароль вижила після жахливої ​​події та розповіла правду про силу: "Мене вже не бере"

Тіна Кароль та ALPHAVILLE, кадр із виступу
Тіна Кароль та ALPHAVILLE, кадр із виступу

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відома українська співачка, часта гостя усіляких телевізійних та мережевих розважальних шоу, а також улюблена мільйонами телеведуча Тіна Кароль прийшла в гості до програми "Зірковий шлях". Телеведучий одразу запитав у співачки про нервові потрясіння, і про те, як співачка справляється зі стресами. На це запитання у Тіни була швидка та чітка відповідь. Тіна Кароль відповіла так: "Ти знаєш, мене вже не бере. Так-так. Ці потрясіння... Я не підпадають під вплив потрясінь вже. У мене є сталева стіна. Сталеві нерви".

З путіна насміхаються навіть прихильники: готує росію до капітуляції, а сам – до Гааги

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Пропозиція російського диктатора путіна про різдвяне перемир'я здалася смішною не лише українській стороні, а й любителям "русского мира". Усі вважають, що кремлівська капітуляція вже поряд. На цей раз свої іронічні коментарі з цього приводу надав терорист Ігор Стрєлков-Гіркін. Такий крок він розцінив як прямий крок до російської капітуляції, і що незабаром диктатора путіна зустрічатимуть вже у Гаазі. А саме перемир'я назвав справжнім подарунком для Збройних сил України, оскільки ті за ці півтора дні зможуть зміцнити свої позиції у місті, а також посилять гарнізон.

Резніков розповів про нову хвилю мобілізації: чи є потреба

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

Стало відомо про те, як на сьогоднішній день в Україні проходить мобілізація, і чи чекати найближчим часом на нову хвилю війська. Про це Міністр оборони України Олексій Резніков сказав в інтерв'ю в ефірі загальнонаціонального телемарафону. Від початку повномасштабної війни минуло вже десять із половиною місяців, і рівно стільки ж триває в нашій країні мобілізація. На даний момент вона триває в спокійному режимі. Приводів для переживання немає, адже військ вистачає.

Доплати до пенсії у 2023 році: у кого і на скільки можуть зрости виплати

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Основна частина державного бюджету України у 2023 році йтиме на забезпечення армії, а також сектор безпеки та оборони. Але попри це в уряді планують запровадити доплати до пенсій українців. Так, на доплати у 2023 році можуть розраховувати українці, які отримують щомісячні пенсії менше від мінімальних. Також збільшать виплати пенсіонерам, які мають великий стаж. За кожен рік надстажу (понад 30 років для жінок та понад 35 років для чоловіків) буде доплата за 21 гривню.