Для наших читачів, які постійно моніторять ціни на автомобільне паливо, чи заради заправки особистого авто, чи заради "годування" генераторів, є дуже важливі новини. Так, перші вихідні 2023 року принесли зниження цін на бензин, солярку та автогаз.

Про це стало відомо завдяки даним моніторингу Консалтингової групи "А-95" та відкритим даним порталу Minfin.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Можна спостерігати, що середня ціна бензину А-95+ та А-95 за зутки, з 6 на 7 січня, знизилася на 21 коп. - до 52,49 грн./л та 51,50 грн./л відповідно. А ось бензин марки А-92 подешевшав на 14 коп. – до 50,89 грн./л.

Усього на кілька копійок подешевшало дизельне паливо – до 55,03 грн./л (4 коп.). Автогаз подешевшав на 3 коп. – 29,34 грн./л.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ціни на пальне, скріншот: Minfin
Ціни на пальне, скріншот: Minfin

Важливо вказати той факт, що ціна на паливо у різних мережах АЗС кардинально відрізняється. Ще важливо розуміти той факт, що чим на схід область, тим дорожче там продаватиметься паливо, оскільки його завозять через західний кордон із країн Європейського союзу:

Найдешевший А-95 коштує 45 грн/л, найдорожчий – 53 грн/л.

Вартість дизельного палива – в діапазоні від 52,50 до 57,99 грн за літр.

Автогаз пропонують як мінімум по 26,64 грн., максимум – по 36,99 грн.

Нагадаємо, українські АЗС виставили нові ціни на бензин та дизель: скільки доведеться викласти за літр.

Раніше повідомлялося, водіїв порадували оновленими цінами на бензин, дизель та автогаз: що і на скільки подешевшало.

Також, "Нафтогаз" не спрощуватиме життя українцям, з цією проблемою зіткнуться все: "Ви отримуєте окремий рахунок та оплачуєте".