Українську енергосистему знищують не лише російські окупанти. У них у цьому плані дуже багато різних «помічників», які радо шкодять нам.

Про це розповів у своєму коментарі до порталу Financial Times голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, повідомляє прес-служба відомства.

Справа в тому, що до всіх атак на українську енергетичну інфраструктуру приєднуються ще й російські енергетики. Вони розуміються на цьому, і знають як правильно вдарити і куди, щоб залишити цілі міста без електропостачання.

Це все сплановано, що ще раз доводить той факт, що ця держава терористів, і їх усіх потрібно ізолювати, доки не усвідомлять усі свої проблеми та помилки.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Російські інженери знають українську енергомережу "як свої п'ять пальців", оскільки до початку повномасштабної війни, аж до лютого 2022 року, її об'єднали з енергосистемами Росії та Білорусі.

Енергетична інфораструктура. Фото: кадр з відео
Енергетична інфораструктура. Фото: кадр з відео

Саме тому головними цілями ударів росіян стали ключові вузли системи передачі, а чи не самі електростанції.

Тепер же понад три місяці українські енергетики змушені тримати нашу енергосистему під ударами понад 1000 російських ракет і дронів. Ми вже краще розуміємо російську стратегію/, а також вживаємо заходів, які будуть спрямовані на мінімізацію наслідків терористичних ударів.

Електроенергетика, фото: delo.ua
Електроенергетика, фото: delo.ua

Нагадаємо, що українці змушені рити окопи навіть в Антарктиді, "ворог" дістався і туди

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський "проник" у Крим, щоб поговорити з українцями

Також, курс долара на другий тиждень січня 2023 року: експерт озвучив прогноз та причини, що впливають на ситуацію