Ексрегіонал і популіст Бойко, який з 21 квітня 2022 став головою депутатської групи "Платформа за життя та мир" у Верховній Раді, створеної з колишніх членів ОПЗЖ, знову з'явився в українському інфопросторі.

Бойко розповів в ефірі невідомого каналу, відео з якого оприлюднив тг-паблік "Батальйон Монако", розповів, що буде вимагати від влади підвищення зарплатні комунальникам та лікарям. Ексрегіонал почав фахово стверджувати, що в Україні є ресурси, щоб таке зробити, назвавши якісь "введення в тарифи та збільшення фінансування медицини".

Юрій Бойко, скріншот: Youtube
Юрій Бойко, скріншот: Youtube

Схоже, кремлівський рупор забув, як підтверджував пропагандисту соловйову на третій день війни, що повідомлення в українських ЗМІ не відповідають дійсності, і росія не обстрілює цивільну інфраструктуру.

Соловйов заявив, що повідомлення в українських ЗМІ схожі на паралельну реальність. І на запитання путінського лизоблюда, чи дійсно російські ракети не летять в цивільні будинки, Бойко відповів:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Пам'ятаєте, як у "Собачого серця" у професора Преображенського, не читайте радянських газет перед їдою, бо зіпсуєте собі апетит. — прокоментував Бойко запитання пропагандиста, чи правда, що вони не б'ють по цивільниій інфраструктурі

Ексрегіонал Бойко заграє до соловйова. Фото: Youtube
Ексрегіонал Бойко заграє до соловйова. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Бойко з "ОПЗЖ" досі Герой України: українці лютують через таку "гордість держави".

Як повідомляв "Знай.ua" дружина нардепа Шаповалова хоче крутити фільми тільки російською: "Мої правила!".

Також "Знай.ua" інформував, що вчитель Володимира Зеленського Авраменко передбачив смерть російської мови в Україні.