Дружина народного депутата Юрія Шаповалова вплуталася у скандал через категоричну думку щодо мовного питання. Євгенія забула про війну і заявила, що показуватиме фільми у своєму закладі виключно російською мовою.

Євген Шаповал прикрилася "патріотизмом" і зазначила, що Україна - вільна країна, тому її громадяни обирають самі, якою мовою розмовляти.

Нардеп Шаповалов із дружиною, фото з вільних джерел
Нардеп Шаповалов із дружиною, фото з вільних джерел

"Мы тем и отличаемся от русских, что у нас свободная страна. Кто на каком языке хочет, тот пусть и общается. У меня фильмы будут на том языке, на котором хочу я! Потому что еще раз говорю – мой зал мои правила", - сказала вона.

Євгенія сама записала це відеозвернення і відвідувачі кафе, яке знаходиться в Кременчуці, стверджують, що воно свіже. Варто зазначити, що згідно із законом України, вся сфера обслуговування, незалежно від форми власності, має перейти на українську мову.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Я хочу смотреть в "Джазе только девушки" на русском языке, потому что я это смотрю с самого детства. Хочу это смотреть в моём переводе", - додала Шаповалова.

Українці розкритикували дружину нардепа за таку поведінку під час війни, навіть були розмови про те, щоби почати бойкотувати кафе.

Раніше ми писали про те, що Юрій Великий із "Квартал 95" показав Олега Ляшка після присяги у ЗСУ: "Окремий радикальний батальйон"

Як повідомляв Знай.ua, Микола Тищенко спробував розмінувати авто палицею, українці потрапляли від сміху: "УБД забезпечено, Тор Пугливий"

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Арестович назвав запоруку російської поразки в Україні: "Вони не вірили"