Кабінет Міністрів збільшив до 6,7 тис. грн суму компенсації роботодавцям за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що сума компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО зросте до 6700 грн.

Гроші. Фото: скриншот Youtube
Гроші. Фото: скриншот Youtube

[quote author=" – сказав Шмигаль на засіданні уряду"]Важливою складовою підтримки ВПО є компенсації роботодавцям за їх працевлаштування – 6 500 грн протягом двох місяців за кожного працівника-переселенця. Минулого року роботодавцям у межах цієї програми виплатили майже 199 млн грн,[/quote]

За словами очільника уряду, компенсація роботодавцям по 6500 грн протягом двох місяців за кожного працівника-переселенця стала важливою складовою підтримки ВПО.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Минулого року у межах цієї програми виплачено майже 199 млн грн. За словами Глави Уряду, рішення про збільшення суми компенсації стимулюватиме бізнес активніше залучати на свої підприємства внутрішньо переміщених осіб.

Уряд ухвалює рішення, згідно з яким сума компенсації зросте до 6 700 грн, наголосив Шмигаль. Він вважає, що це стимулюватиме бізнес активніше залучати на свої підприємства внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні тарифи на електроенергію зростуть на 47%: мережею шириться небезпечний фейк

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні хочуть підняти акциз на алкоголь та пальне: яким буде розмір ставки та ціни.

Також "Знай.ua" інформував, виплати можуть забрати або скоротити: що чекає на працюючих пенсіонерів