В Україні тарифи на електроенергію зростуть на 47%: мережею шириться небезпечний фейк

Тарифи на електрику для всіх громадян України зростуть відразу на 47%. Саме такий фейк запустили росіяни у мережі, щоб добити моральний стан українців. Вчимося розрізняти ІПСО. Про це зазначає Центр протидії дезінформації.

Комунальні тарифи, кадр з відео
Комунальні тарифи, кадр з відео

Сильні вітри, потріскування морозів та сніг: погода жорстко пройдеться по кількох областях України, прогноз на 11 січня

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу, 11 січня. Очікується вона дуже різноманітною, в залежності від областей. Згідно з прогнозом, у західних областях тепла погода втримається, очікується 0+5 градусів. У східних областях очікується вдень -4-9 градусів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мороз і холод, скріншот: YouTube
Мороз і холод, скріншот: YouTube

Пропагандисти показали, звідки на Ростов і Таганрог готувався напад: знайшли "докази" часів Сталіна

У росії жодного дня не можуть провести без чергового викиду фейку про українців. Тепер впевнені, що ЗСУ готували наступ на Ростов та Таганрог. Пропагандистські засоби масової інформації раптово запустили фейк про те, як ЗСУ готували напад на російські території. Зокрема йдеться про Таганрог та Ростов.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

510 гривень або покарання "на словах": українським водіям підказали, як уникнути штрафу

Для наших читачів, які мають відношення до водіння авто на українських дорогах, є дуже цікаві новини. Відомо, що водії можуть, для початку, відбутися усним зауваженням у разі незначного порушення правил дорожнього руху. Про штраф у такому разі можна не думати, проте це лише для першого разу.

Штрафи. Фото: Youtube
Штрафи. Фото: Youtube

Військова "екстрадиція", списки ухилянтів та повістки в "Дії": що необхідно знати українцям про мобілізацію у 2023 році

З Дніпропетровської області прийшли дуже цікаві новини, які треба знати всім українським чоловікам призовного віку. В одному з місцевих центрів комплектування (військкоматі-ред.) було вивішено так звані списки "ухилянтів", людей, які намагаються уникнути мобілізації.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони