Дедалі частіше українці почали скаржитися на роботу різних вітчизняних компаній, і Нова пошта не стає винятком. На цей раз клієнт залишився без замовленого закордоном генератора.

Скарга була розміщена на порталі otzyvuaa.net , де кожен охочий може розповісти про свій досвід використання послуг тієї чи іншої компанії.

Користувач із ніком Igor придбав у польському магазині генератор, і оформив одразу доставку в Україну. За даними логістів, доставка генератора на склад у Польщі мала відбутися ще 12 грудня.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

14 числа вони зазначили, що це посилка до них не дійшла, і попросили надати додаткову інформацію. Чоловікові довелося без знання польської мови кілька разів дзвонити на гарячу лінію магазину, писати на пошту, щоб дістати інформацію для Нової пошти. Через 9 днів регулярних дзвінків справа пішла.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

21 грудня вона все ж таки прибула на польський склад. Потім чотири дні вона їхала в Україну і ще тиждень була на митниці.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

"І всі разом 24 дні очікування генератора з польщею та чек 10800 ГРН. Дзвонив 5-4 днів тому на НП залишив скаргу щодо ціни за доставку та часу доставки та на те, що втратили мою посилку. Також дзвонив сьогодні обіцяли передзвонити через годину. Зачекав 4 години і написав сюди" - йдеться у повідомленні скарги.

Суть скарги в наступному: доставка була майже місяць через те, що посилка була втрачена на складі. І розбиралася з цим не сама компанія, а клієнт.

Також українцеві не сподобалася вартість цієї доставки.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

"І за витрачений час і нерви я мушу скільки платити, це не була якась експрес доставка, а доставка довга та ще й із проблемами. Посилання досі у відділенні, а я досі в очікуванні дзвінка і вони спеціально мені не дзвонять доки я не забрав посилку щоб я не вимагав за такий "сервіс" знижку" - підсумував чоловік.

Нова поште. Фотo: Youtube
Нова поште. Фотo: Youtube

Нагадаємо, щоб українці завжди були на зв'язку: українцям встановлять безкоштовні зарядні станції

Раніше повідомлялося, що знову заблищає як новий: як позбутися накипу в чайнику за допомогою підручних засобів .

Також, чи встигли "продати" авто? За який період враховуються доходи українців, які претендують на субсидію