"Нова пошта" змінила правила оплати посилок. Детально про нововведення розповіли у пресслужбі компанії на сторінці у соцмережі facebook.

"Нова пошта" повідомила клієнтів про запровадження нової та дуже корисної в нинішніх реаліях послуги. Так, компанія дозволила оплачувати "чужі" посилки, наприклад, якщо одержувач не може особисто забрати відправлення, це може зробити будь-яка людина, якій він це доручить.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

"У сьогоднішній реальності дуже складно щось планувати. І може статися ситуація, коли ти стоїш біля відділення, світло вимкнули і немає мобільного інтернету, щоб сплатити за посилку онлайн. Розповідаємо, як твій друг може виручити тебе і оплатити доставку, просто дізнавшись номер ЄП ", - йдеться у повідомленні.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Користуватися послугою можна за допомогою кількох дій. По-перше, оновити програму "Нова пошта" до останньої версії та вибрати вкладку "Мої посилки", а далі за алгоритмом:

  • натиснути "+" у правому нижньому кутку;
  • натиснути "Відстежити" та знайти ЕН за номером;
  • у вкладці "Інформація про посилку" натиснути кнопку "Повна інформація про посилку";
  • ввести номер телефону одержувача, на який оформлено посилку.

Після цих дій з'являється опція оплати відправлення.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нова пошта" ввела спецтариф на доставку за популярним напрямом: хто може скористатися.

Також наш портал інформував, що Нова пошта знову опинилася в центрі уваги: ​​клієнт поскаржився на раптове зникнення посилки і недійсну накладну.

Крім того, ми писали, що українці можуть надсилати посилки з 75-відсотковою знижкою: "Укрпошта" знизила тарифи для деяких клієнтів.