Чиновник Миколаєва, який на початку війни втік до Туреччини, грубо відповідає українцям, які запропонували зробити йому селфі в окопі.

Зараз він на правах біженця перебуває у Європі. На скріншот видно, що відповідає чиновник. Він грубо відповів, щоб українці йшли в окопи. Скріншоти оприлюднив телеграм-канал "Батальйон Монако".

Дякую за дотепну ідею зробити селфі окопі. А хто ці окопи годувати буде і одягати? Ми. Так що працюйте і не ви**буйтесь. А раз не хочете/не можете — лізьте в окопи,

Чиновник з Миколаєва. Фото: Telegram
Чиновник з Миколаєва. Фото: Telegram

Через деякий час він записав спростування цих слів, та заявив, що він такого не писав, і там під постом зовсім інші слова, а фотошоп зробили нібито на ботофермі Шарія.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На відео він розповідає, що виїхав з країни на законних підставах, не перепливав річку, та не дерся через гори. Тому всі наклепи на нього безпідставні. Вірити чи ні — справа кожного українця.

Чиновник з Миколаєва. Фото: Telegram
Чиновник з Миколаєва. Фото: Telegram

Там набігла ботоферма цього Шарія, та і він сам напевно цікавиться, як я виїхав з країни. Я не плив через ріки, не ліз через гори, все на законних підставах, правових. - виправдався чиновник.

Нагадаємо, ми писали, що донька "міністра війни" Шойгу показала, за що помирають мобіки: шикарні тусовки та відпочинок у Дубаї.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кремлі планують усю молодь кинути на перевиховання до казарм

Також "Знай.ua" інформував, українцям пообіцяли закінчити війну вже у 2023, час грає на боці ЗСУ.