Олексій Резніков попередив про наступ обох боків протягом найближчих тижнів

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

Втрати Збройних сил України на сьогоднішній день приблизно в 10 разів менші, ніж у ворога, а на весну обидві сторони готують свій наступ. До чого ж готуватись у найближчі місяці. Про це розповів голова Міністерства оборони України Олексій Рєзніков у своєму новому інтерв'ю. Він повідомляє, що Москва зараз намагатиметься зібрати свої "сили", щоб розпочати навесні наступ із районів, які вже були раніше окуповані. Йдеться як про Південний напрямок, так і про Схід.

Хто переміг на шоу "Холостяк"? Алекс Топольський вибрав ту, яка пообіцяла звозити його до Австрії

Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

13 січня на Старий Новий рік відбувся фінал 12-го сезону найромантичнішого проєкту України "Холостяк" з Алексом Топольським. На фінішну пряму вийшло 2 дівчини – Олександра Мудра та Катя Лозовицька. Дівчата були фаворитками у багатьох шанувальників шоу з першої вечірки, а за кілька тижнів до фіналу багато хто був переконаний, що переможе саме Катя. Спочатку з мамою Алекс Топольський познайомив Сашка Мудру. Це загалом перша дівчина, яку він їй представив. Перед зустріччю з мамою "Холостяка" Катя дуже хвилювалася, адже нічого про неї не знала, але водночас дуже хотіла побачити, який Алекс із найближчою людиною.

Забираємо зі сніговиків: в Україні різко подорожчала морква, які ціни у супермаркетах

Морква, скріншот: YouTube
Морква, скріншот: YouTube

В Україні ще перед новорічними святами ціни на моркву поповзли нагору. При цьому темпи реалізації цього овоча за перші два тижні 2023 року теж зростають щодня. Підвищення цін аргументують тим, що торік урожай був дуже скромним, а фермери залишилися не так багато якісної моркви. У середині січня 2023 року українські фермери продають моркву по 17-24 грн/кг ($0,46-0,66/кг), що в середньому на 16% дорожче, ніж напередодні новорічних свят. Ще важливо враховувати той факт, що багато українських господарств стикалися з великими проблемами при зберіганні моркви, оскільки якість продукції спочатку була сильно знижена внаслідок негативного впливу несприятливих погодних умов.

Володимир путін не доживе до жовтня, колишній депутат Держдуми рф розповів "діагноз": "Йому не дозволять поїхати в Гаагу"

Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео
Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео

Президент диктаторської росії володимир путін "не побачить свого наступного дня народження", оскільки один російський чиновник у вигнанні стверджує, що деспот може бути на останньому подиху. Незважаючи на те, що цей "альфа-самець" чіпляється за владу з початку століття, колишній російський опозиціонер Ілля Пономарьов заявив, що президент не доживе до 2024 року. Пономарьов, який був депутатом Державної Думи росії з 2007 по 2016 рік, а тепер є громадянином України, очолив рух, який, як він сподівається, допоможе росії уникнути її деспотичної держави.

Астролог передбачив "великий бум" на Кримському мосту: залишилося зовсім трошки

Кримський міст, скріншот: YouTube
Кримський міст, скріншот: YouTube

Навіть астрологи, які не щодня звертають увагу на окремі об'єкти інфраструктури, вважають, що вже навесні Україна матиме багато успіхів на полі бою. Цього разу відомий астролог Влад Росс поділився своїми дослідженнями щодо Криму. За його словами, Кримський міст, який з'єднує росію та окупований український Крим, буде зруйновано, а загарбники просто тікатимуть з півострова. Астролог на всі сто відсотків упевнений, що росія неминуче проковтне свою поразку і заявить про черговий "жест доброї волі".