Відома телеведуча Катя Осадча показала чергове зруйноване життя, та житло, яким хизуються тепер мешканці сусідньої країни, називаючи це перемогою, та "все іде за планом".

У своєму Instgaram Катя Осадча показала підібрану з любов'ю жовту кухню, зелену плитку, у зруйнованій квартирі у Дніпрі. Зірка зазначає, що за кожною зруйнованою квартирою, за кожним понівеченим життям є своя історія. Скільки болю принесла українцям росія, але світ все ще чекає, все ще щось вигадує, і відтягує закриття неба над нашою країною.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

За кожним розбитим вікном і виваленою стіною — окрема історія і не одне життя... Купували, обирали, будували, робили затишок і мріяли. Завжди не вистачало однієї кімнати і щось завжди хотілося змінити і підладнати... За бажанням однієї жахливої країни в іншій люди в момент не мають нічого…. - пише Катя.

Катерина Осадча. Фото: Instagram
Катерина Осадча. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Вона підкреслила, що не знає, скільки ще повинно загинути мирних українців, щоб свт почув, що нам необхідно закрити небо. Також телеведуча з'ясувала, що власник квартири загинув, залишилась дружина та дві маленькі доньки.

Нажаль, на цій кухні обірвалося життя тата, чоловіка.. мама з доньками вийшли вже на вулицю, а тато збирався вийти до них за хвилини. Його тіло знайшли сьогодні

Нагадаємо, ми писали, що Катя Осадча спробувала налаштуватися на позитив, але емоції взяли гору: "Не справляюся. Плачу, боюсь".

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Осадча показала, як виглядає її тіло без одягу після трьох пологів: "Було діло, знаємо".

Також "Знай.ua" інформував, Катя Осадча зірвалася і красномовно пройшлася по Меладзе через його позицію.