Відома українська журналістка, ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча вразила новим фото та розповіла про емоції, які не дають їй спокою. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Осадча з перших днів війни робить все можливе та не дуже, щоб надати будь-яку допомогу та підтримати українців. Водночас вона не забуває спілкуватися із шанувальниками у соцмережах. Вона іноді ділиться особистими фото, новинами, а також думками та почуттями.

Катя Осадчая, фото: Instagram
Катя Осадчая, фото: Instagram

На цей раз Катя Осадча вразила українців новим фото, на якому позує в ефектній сукні з вишитими рукавами. Вона зізналася, що хотіла поспілкуватися на тему здоров'я, але ураган емоцій усередині не дає переключитися на щось інше, окрім жаху, що відбувається з українцями.

"Сьогодні хотіла відповісти на ваші запитання про фігуру та харчування, але яка ж нафіг фігура… Як справляєтеся з люттю, тривогою, розпачем чи навпаки бажанням помсти?", - підписала кадр зірка.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники зазначили, що такий стан зараз у більшості, якщо не всіх.

"На останній нервовій клітині тримаємося! Але ж нашим хлопцям важче зараз, то ми повинні бути сильними! Поплачемо після перемоги", "Не справляюся. Плачу, боюся. Ненавиджу їх усіх", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча поскаржилася на панічні атаки і зізналася, що приводить її до тями: "Чарівний пендель".

Також наш портал інформував, що Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємося на долю".

Крім того, ми писали, дружина Горбунова Катя Осадча захотіла скасувати Новий рік, але "одумалася" заради дітей: "Після обстрілів..."