Катерина Осадча якось показала кадри з відпочинку у Тайланді, який відбувся до початку повномашстабної війни.

Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українською журналісткою та телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". У її соціальній мережі в Інстаграм телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя та кар'єри. Фоловери лайкають і коментують кожен її пост.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

8 січня дівчина опублікувала три фотографії та один відеозапис на пляжі у Пхукеті. Українська телеведуча постала у темному купальнику, який наголошує на її ідеальній фігурі після трьох пологів у тоді ще 38 років.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ще один захід сонця в колекцію спогадів, цього разу тайський" , - повідомила вона.

Фоловери активно почали коментувати цю посаду. Більшість із них оцінили красу телеведучої.

[quote author=""]"Вау!!!! Який кадр, і захід сонця в оптиці Супер!!!! дуже гармонійна пара"; "Було справу знаємо. Приємного відпочинку"; "Я дуже покохала Тайланд! Обов'язково повернуся!", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Катя Осадча зірвалася і красномовно пройшлася Меладзе через його позицію: "Цей бравий грузин...".

Раніше ми повідомляли, що дружина Горбунова Осадча порадила не говорити дітям, що Діда Мороза збило ППО: "Звиклимось".

Також стало відомо, що Катя Осадча поскаржилася на панічні атаки і зізналася, що приводить її до тями: "Чарівний пендель".