У сучасному лексиконі стало часто з'являтися слово — токсичний, стосовно людей. Це особи, від яких можна у певному сенсі "отруїтися", ніби наковтатися небезпечного диму.

Такі люди часто дратуються та дуже різко реагують на оточення і те, що їм говорять. Астрологи поділилися, хто ж зі знаків Зодіаку найбільш токсичний.

Гороскоп, знаки зодіаку, фото з вільних джерел
Гороскоп, знаки зодіаку, фото з вільних джерел

Козеріг

Ззовні люди, народжені під знаком здаються доброзичливими, насправді вони досить заздрісні та нещирі. Розпускати брудні плітки, та розмови за спиною їхня стихія. Щоб досягти бажаного Козерог докладає чимало зусиль, і кому все дається легко — просто ненавидить.

Вони будуть поступово та обережно псувати вам повсякденне життя, і коли у них вдасться остаточно змусити вас впасти на дно, Козероги лицемірно підбадьорять та заспокоять вас, у глибині душі щиро радіючи.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підступні знаки зодіаку. Фото: Youtube
Підступні знаки зодіаку. Фото: Youtube

Лев

Мстиві та злопам'ятні люди, вони дуже добре знають, хто і що поганого їм зробив. І якщо їм щось у комусь не подобаються, вони зроблять усе, щоб йому було якнайгірше. Частіше за все вони не жалкують зусиль через любов до себе та честолюбство, але іноді місце мають заздрощі. Вони дійсно вміють чекати, щоб зробити найбільше боляче та неприємно. Якщо Левам не подобається якась людина, навіть якщо немає особливої причини, вони не пожалкують зусиль, щоб насолити їй.

Стрілець

На перший погляд, це дуже позитивні, добрі й емпатичні люди. Насправді вони знають, як викрутити ситуацію на свою користь та зманіпулювати оточуючими. У разі, якщо цей знак може стати потенційним ворогом чи суперником, його краще просто обходити десятою дорогою. Вони справлять враження вірного друга, а потім використають для власної вигоди. На відміну від інших знаків, вони не отримують задоволення від того, що іншим погано, але життя легко перетворюють на пекло.

Нагадаємо, ми писали, що модель із рекордно великими сідницями Наташа Краун попередила чоловіків про старт свого полювання.

Як повідомляв "Знай.ua", гороскоп на тиждень 16-22 січня для всіх знаків Зодіаку: Раки не досягнуть свого, а ось у Скорпіонів здійсниться бажання.

Також "Знай.ua" інформував, 5 знаків Зодіаку, які не уявляють свого життя без зрад: у них це в крові.