Найбільш очікуваний мультфільм за мотивами повісті Лесі Українки "Мавка. Лісова пісня", який створювали впродовж семи років, невдовзі потішить українців виходом на широкий екран.

За інформацією пресслужби Держкіно, анімаційний фільм вийде в прокат 2 березня. Студія поставила останню крапку в створенні мультфільму наприкінці минулого року.

Мавка. кадр з трейлеру. Фото: Youtube
Мавка. кадр з трейлеру. Фото: Youtube

Ми впевнені, прем’єра "Мавки" стане знаковою подією, адже принесе із собою емоційне послання про перемогу світла над темрявою і любові над ненавистю. Цей сенс увесь час був закладений у мультфільм, але ми навіть не думали, що він може стати настільки сильним і актуальним, яким, на жаль, він є зараз, — сказала продюсерка

У пресслужбі Держкіно також заявили, що на жаль, не всі українці зможуть переглянути стрічку у кінотеатрах, проте команда працює над тим, щоб після прокату одразу вийшли телевізійні та цифрові варіанти мультфільму.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Мавка. кадр з трейлеру. Фото: Youtube
Мавка. кадр з трейлеру. Фото: Youtube

Цікаво, що після України, "Мавку" побачать у Франції, по всій Європі, на Близькому Сході та у Африці. А наразі є вже офіційний трейлер.

Нагадаємо, ми писали, що на Анну Саліванчук обрушився потік хейту за демонстрацію казкового життя: "Інші виживають у пеклі".

Як повідомляв "Знай.ua" Марго Роббі з "Вавилона" після дикої оргії зомліла від передозу: "Це найважче, що я коли-небудь робила".

Також "Знай.ua" інформував, зірка "Папіка" Дар'я Пертожицька переплюнула Кучерявку Сью: "Забули, а я нагадаю..."