Найбільша битва Марго Роббі в її останній ролі схибленої на сексі та наркотиках актриси-наслідувача полягала в тому, що вона намагалася бути такою ж постійно дикою, як і її персонаж.

У перші 20 хвилин тригодинного фільму Демієна Шазелла "Вавілон" її героїня Неллі ЛаРой приймає стільки кокаїну на оргії, що непритомніє, перш ніж боротися з гримучою змією.

На запитання, чи "приводила" вона Неллі додому вночі до свого 33-річного чоловіка-актора Тому Акерлі, Марго відповіла: "Так. Вона забрала у мене все. Вона вимагала всього, фізично та емоційно. До кінця першого тижня зйомок я прийшла додому і, пам'ятаю, сказала чоловікові: "Це найважче, що я коли-небудь робила".

Марго Роббі, фото: Getty Images
Марго Роббі, фото: Getty Images

Минули надмірні ролі Марго включають дивну Наомі Лапалья у "Вовку з Волл-Стріт", схиблену на кар'єрі фігуристку Тоню Хардінг у "Я, Тоня" та психопатку Харлі Квінн в "Загоні самогубців". Але їй навіть сказали додати дикості на знімальному майданчику, коли вона грала Неллі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вона додала про 37-річного режисера "Вавилона" Демієна, який доводив її до краю: "Він підійшов і сказав: "Так, це було чудово. Просто потрібно більше!" Я подумала: "Більше, ніж те, що я тільки що зробила?" І він такий: "Набагато більше!"

Марго Роббі
Марго Роббі

Нагадаємо, що Марго Роббі та Бред Пітт влаштували вечірку на честь фільму "Вавілон": Тобі Магуайр зірвав костюм "Людини-павука".

Раніше ми повідомляли, що зірку "Ла-Ла-Ленд" Райана Гослінга не впізнати після зйомок у "Барбі" з Марго Роббі: змив перекис і змінив труси.