Відома українська акторка Анна Саліванчук відома завдяки ролям у ситкомі "Одного разу під Полтавою", фільмі "Свінгери" та багатьох інших. Артистка продовжує зніматися у проектах, а ще розвиває свій блог у Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Нині Анна Саліванчук разом зі своїми дітьми та чоловіком насолоджується відпочинком у мальовничих Українських Карпатах, тому розміщує багато кадрів.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

На одному з них вона показала шанувальникам, що таке справжня зимова казка. Вона побувала у неймовірному засніженому лісі. Проте акторка не лише захотіла покрасуватися собою та природою, а ще донести щось важливе.

"Мир" – це коли ні в кого не стріляють і нікого не вбивають. “Справедливий мир” – це коли наша сторона отримала те, чого домагалася. Можна брати міста та вигравати битви, але не можна підкорити цілий народ. Ми не можемо врятувати світ, не змінивши його. Ми прагнемо миру, тому що знаємо: мир – це той клімат, у якому може бути свобода", - написала Саліванчук.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Багато хто оцінив і красу, і слова Саліванчук, але незадоволені теж знайшлися. Одна з шанувальниць засудила артистку за хвастощі під час війни, адже не всі українці "живуть у казці", як вона.

Коментарі - instagram.com/salivanchuk.anna/
Коментарі - instagram.com/salivanchuk.anna/

Раніше ми писали про те, що Анна Саліванчук насолодилася краєвидами в одному з наймальовничіших місць України: "Альфа та омега"

Як повідомляв Знай.ua, "Зручно для мам...": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук зізналася, навіщо засинає із сином

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук допомогла українкам знайти щастя, буде боляче: "Все залежить від..."