Не встигли українці відійти від трагедії у місті Дніпро, яка сталася через російський терор 14 січня, як довелося зіткнутися з новим горем. Олена Зеленська емоційно відреагувала на падіння гвинтокрила у Броварах.

Зараз перша леді знаходиться у Давосі на Всесвітньому економічному форумі, де намагається вибити нову допомогу для України, і нагадує про кровопролитну війну, яка триває майже рік.

Прямо за кілька хвилин до її виступу вона була приголомшена новиною про трагедію у Броварах. В авіакатастрофі загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України: голова відомства Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович. Постраждали й інші громадяни, загальна кількість жертв уже сягнула 18, а постраждалих ще більше.

Це чергова трагедія, яка лягла на плечі українців і здається, що вже не залишилося ні сліз, ні емоцій. Олена Зеленська перед виступом не змогла стримати свій шок та сльози.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Олена Зеленська, фото: вільне джерело
Олена Зеленська, фото: вільне джерело

Її реакція була зображена на камерi, і фотографії стрімко розлетілися по всьому світу. Жінка почала стрімко витирати сльози, адже розуміла, що їй зараз треба виступати, але вони продовжували текти.

Сьогодні ще один дуже сумний день. Нові втрати. Думаю, ви розумієте мої емоції. Можливо, вони недоцільні у політичному та економічному діалозі, але я впевнена, що війна змінила весь наш діалог так само, як змінила світ. Олена Зеленська

Як зазначили у МВС, 18 січня під час виконання службових обов'язків загинули;

  • міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський,
  • його перший заступник Євген Єнін,
  • державний секретар МВС Юрій Лубкович,
  • заступник керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк,
  • начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковник поліції Михайло Павлушко,
  • провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький,
  • командир повітряного судна – інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Олександр Василенко,
  • пілот авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Костянтин Коваленко,
  • бортовий механік авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах прапорщик служби цивільного захисту Іван Касьянов.

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла історію 8-річного Богдана з Бахмута, який втратив вагітну маму

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська згадала, як їй було боляче за людей після визволення Херсона

Також дружина Президента Зеленського Олена хоче, щоб українці взялися за розум