Загинув міністр МВС Денис Монастирський, його заступник та держсекретар: були у гелікоптері, який упав у Броварах

Внаслідок авіакатастрофи вертольота ДСНС 18 січня у Броварах загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.

Вертоліт впав поряд із дитячим садком та житловим будинком. Усього відомо про 14 загиблих, із них 1 дитина. На борту вертольота перебували 9 людей. 22 потерпілих перебувають у лікарні, з яких 10 дітей.

Денис Монастирський, фото: скріншот з відео
Денис Монастирський, фото: скріншот з відео

Тіна Кароль вдарилася в релігію, згорнувшись калачиком на підлозі: "Довірся"

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нещодавно в інтернеті спалахнув справжній скандал, адже нині популярна виконавиця Крістіна Соловей образила Тіну Кароль, порівнявши її зі зрадницею Ані Лорак.

Зараз Тіна поділилася парочкою фотографій, розповівши, що люди, самі по собі, є храмами.

"Вся сила в тобі. Релігія - це ти. Містика - це ти. Налаштуй свої відчуття на інтуїцію, довірся природі, закладеній зірками", - йдеться у публікації.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Через що Україна не отримала жодного постачання від США за ленд-лізом, і чому це вигідно нам: "Дають - бери"

Стало відомо, коли Україна почне отримувати американське озброєння за програмою ленд-ліз. Чи це змінить нинішні поставки.

Про це вирішив розповісти офіцер Армії оборони Ізраїлю, інструктор громадської організації "Українська оборона", військовий аналітик Ігаль Левін у новому інтерв'ю.

Примітно, що цей легендарний американський "Акт захисту демократії в Україні", який ми всі знаємо з вами як ленд-ліз працює ще з 1 жовтня минулого року, але зброї ми з нього ще не отримували.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Українцям підрахували новий індекс борщу: як за 11 місяців війни змінилася ціна національної страви

В Україні з початку вторгнення Росії швидко дорожчають продукти харчування, і зростання цін також торкнулося улюбленої страви народу - борщу. Експерти підрахували, що за 11 місяців війни його вартість зросла на 21,22%.

Новий "індекс борщу" підрахували спеціалісти незалежного експертно-аналітичного центру BRDO, надавши дані до загального доступу. Станом на 13 січня порція борщу на чотирьох осіб, приготовлена ​​за традиційним рецептом, коштує 99,2 грн., а ось 24 лютого він обходився 81,84 грн.

Борщ, фото wikipedia
Борщ, фото wikipedia

Олена Зеленська розридалася перед виступом, дізнавшись про трагічну новину

Не встигли українці відійти від трагедії у місті Дніпро, яка сталася через російський терор 14 січня, як довелося зіткнутися з новим горем. Олена Зеленська емоційно відреагувала на падіння вертольота у Броварах.

Прямо за кілька хвилин до її виступу вона була приголомшена новиною про трагедію у Броварах. В авіакатастрофі загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України: голова відомства Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович.

Олена Зеленська, фото: ОПУ
Олена Зеленська, фото: ОПУ