Згідно зі звітом Американського інституту досліджень ракових захворювань, позитивний вплив овочів у тому, що вони попереджують розвиток раку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДієтологи радять вживати овочі у свій раціон, щоб запобігти деяким хворобам. Про це пишуть у тг-каналі "Лікар у кишені".
Капуста звичайна, цвітна, броколі та брюсельська мають зв‘язок зі зниженням раку товстого кишечника в середині та правій половині тіла.
Морква допомагає при загальному занепаді, рекомендується при великих фізичних та психічних навантаженнях. Багато дієтологів радять щодня пити морквяний сік.
Селера з давніх часів застосовується як тонізуючий засіб. Він благотворно впливає на серцево-судинну систему.
Салат відновлює сили при нервовому виснаженні.
Яблука відмінно тонізують. Навіть один з'їдений плід відновлює сили, покращує самопочуття, піднімає тонус.
Ромашка хороша при перевтомі, поганому самопочутті, перенасиченні нікотином та кавою (слід приймати настій квіток ромашки)
Шипшина допоможе при загальному занепаді сил. Заварюйте плоди на ніч у термосі та випивайте настій уранці.
Овочі можна вживати в будь-якому вигляді — і сирими, і вареними, запеченими, тушкованими. Однак дієтологи застерігають від надмірної кулінарної обробки, яка руйнує корисні речовини. Споживати овочі можна в будь-яку пору дня.
Нагадаємо, ми писали, що чому чай з лимоном стає некорисним: як правильно пити цей напій.
Як повідомляв "Знай.ua" як швидко почистити картоплю в мундирі за секунду: спосіб, який заощадить час та зусилля.
Також "Знай.ua" інформував, морквяно-яблучні котлети на всю родину: як приготувати здоровий та смачний сніданок.