Із самого серця української столиці прийшли дуже кумедні новини, які доводять, що "ефект бумерангу" таки існує. Тут одним ніби спокійним вечором евакуатор занурив на свою платформу евакуатор за неправильне паркування. Просимо нас пробачити за тавтологію, проте так сталося насправді.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Київський рух".

Публікація "Киевский движ", скріншот: Telegram
Публікація "Киевский движ", скріншот: Telegram

"Іронія долі. У центрі Києва евакуатор евакуював евакуатор за неправильне паркування", - написали автори публікації, а також додали ту саму фотографію.

Евакуатор, скріншот: YouTube
Евакуатор, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також вважаємо, що нашим читачам необхідно нагадати, у яких випадках можуть забрати авто без відома власника. Існує лише три ситуації, за яких автомобіль можуть видалити без власника. Дві з них пов'язані із фінансовими зобов'язаннями.

У першій ситуації, наприклад, автомобіль можуть вилучити судові пристави, якщо вона стала предметом стягнення. Пристав приїжджає, вантажить машину на евакуатор та відправляє на стоянку.

Евакуатор, фото: скріншот з відео
Евакуатор, фото: скріншот з відео

Друга ситуація - машина перебуває у заставі у банку. Дуже часто лізингові компанії таким чином забирають транспортний засіб у разі припинення платежів. Тому що у всіх кредитних договорах на авто, машина – це запорука. Тому у разі несплати кредиту банк має право її вилучити.

Третя ситуація, автомобіль може евакуювати муніципальну владу, якщо він розукомплектований. Але для цього потрібне рішення спеціальної комісії.

Нагадаємо, заберуть без попередження: у яких випадках можна втратити свій автомобіль.

Раніше повідомлялося, ніколи не здогадаєтеся: навіщо водії в Європі та США вішають пакет на бічне дзеркало.

Також, 340 гривень та без прав півроку: українських водіїв попередили про штраф, не час для "понтів".