Прийшов час оформлятися: в Україні запрацювали нові правила щодо виплати пільг на комуналку

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

У багатьох громадян, які регулярно займаються оплатою та всіма іншими процедурами з сумлінної оплати комуналки, є низка важливих питань. Наприклад, як у 2023 році виплачуватимуть пільги. Важливо пам'ятати, що зараз пільги виплачуються готівкою і лише органами Пенсійного фонду України. Про це детально розповіла пресслужба відомства. Відомо, що громадянам, яким згідно із законом покладено пільгу, і які до грудня 2022 року отримували відповідну допомогу готівкою, то Пенсійний фонд нараховує їх і надалі через "Укрпошту".

Оля Цибульська зізналася, чому її машина вже декілька років у розшуку: "Знайомлюся з усіма поліцейськими"

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Оля Цибульська згадала неприємну історію, яка сталася з нею в далекому 2019 році. Тоді вона стала жертвою автовикрадачів, але все закінчилося добре - машину Toyota повернули власниці за два тижні, але через стільки років це все ще її переслідує. Справа в тому, що тоді всі сили були задіяні для пошуку машини знаменитості. Вона просила допомоги у своєї великої аудиторії та історія швидко розлетілася просторами інтернету. Її допомогли, але машину з обліку не зняли.

Таємний друг врятував Україну у перші тижні війни, але боялися публічно про це говорити

Володимир Зеленський і Кирило Петков, скрін: YouTube
Володимир Зеленський і Кирило Петков, скрін: YouTube

Болгарія стала несподіваним союзником для України в найперші дні війни. Таємно відправляли постачання озброєння, щоб у Кремлі не дізнались. Болгарія однією з найперших підтримала Україну своїм постачанням озброєння. Вони негласно постачали нам паливо та комплектуючі до радянського озброєння. Публічно інформацію не розголошували через одну просту причину - щоб проросійські політики в уряді не змогли зірвати це. Тривала така допомога протягом кількох місяців, оскільки вони бачили, що українська армія зазнає гострого дефіциту палива та боєприпасів радянського зразка.

Астрологиня назвала області України, в яких окупанти готують "справжнє пекло": "Вони готувалися давно"

Евакуація в Попасній, війна в Україні, фото: Знай.uа
Евакуація в Попасній, війна в Україні, фото: Знай.uа

Повномасштабна війна проти росії продовжується і цього року. Легше не буде. Тим більше, що окупанти готують новий наступ, паралельно до нашого контрнаступу. Вона поділилася інформацією, що вже скоро противник влаштує "справжнє пекло" у деяких містах. Тому треба бути надзвичайно обережними. "Донецька, Харківська, Запорізька, Київська, Дніпропетровська область, можуть бути наступи", - зазначила Яна Тимощук. Вона заявляє, що також є небезпека у Житомирі, Сумах та на Волині.

"Холостяк" Топольський заступився за свою обраницю Лозовицьку і "заткнув" Мудру: "Хоч раз, прояви гідність"

Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Фінал вже відбувся і він обрав даму свого серця Катерину Лозовицьку, але пристрасті після проєкту досі не вщухають. На цей раз Алекс Топольський у своєму Instagram відреагував на слова своєї другої фаворитки Олександри Мудрої. Жарт про його обраницю показався чоловікові образливим. Мудра відповіла, якою була її перша думка після того, як Топольський відпустив її з проєкту. Вона показала фото з двома милими корівками і заявила, що він просто обрав не ту. Зважаючи на все, це з її боку була спроба вколоти колишню суперницю.