Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська згадала неприємну історію, яка сталася з нею в далекому 2019 році. Тоді вона стала жертвою автовикрадачів, але все закінчилося добре - машину Toyota повернули власниці за два тижні, але через стільки років це все ще її переслідує.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Справа в тому, що тоді всі сили були задіяні для пошуку машини знаменитості. Вона просила допомоги у своєї великої аудиторії та історія швидко розлетілася просторами інтернету. Її допомогли, але машину з обліку не зняли.

Ось уже чотири роки Цибульська їздить транспортом, який нібито розшукується. Більше того, через це співачка тепер знає кожного поліцейського, оскільки часто зустрічається з ними через те, що вони зупиняють машину. З одним з них вона показала фото в Insta Stories.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Але ситуація дуже її веселить, і жодної краплі не засмучує.

"Я досі знайомлюся з усіма поліцейськими, тому що машину не зняли з розшуку", - написала артистка.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Нагадаємо, Оля Цибульська довела українців до істерики, розкривши свій "пузатий" секретик: "Це баланс"

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розповіла, як вирішити проблему із зайвою вагою: "Досить зайнятися коханням"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська у коротких шортиках врятувала молодих українок від маминого тиску: "Знайти себе, а не зятя"