Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. Фінал вже відбувся і він обрав даму свого серця Катерину Лозовицьку, але пристрасті після проекту досі не вщухають.

На цей раз Алекс Топольський у своєму Instagram, за яким стежить близько 180 тисяч людей, відреагував на слова своєї другої фаворитки Олександри Мудрої. Жарт про його обраницю показався чоловікові образливим.

Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Мудра відповіла, якою була її перша думка після того, як Топольський відпустив її з проекту. Вона показала фото з двома милими корівками і заявила, що він просто обрав не ту. Зважаючи на все, це з її боку була спроба вколоти колишню суперницю.

Алексу не сподобалося таке порівняння. Більше того, він навіть згадав, який складний характер у дівчини, адже в дитинстві вона любила всім пакостити і навіть на проекті поводилася зухвало. Також чоловік попросив не ображати Катерину Лозовицьку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Катю чіпати не треба. Це вже не сердельки в рюкзаки кидати, як у дитинстві. Хоч раз, прояви гідність. Я в тебе вірю", - написав Топольський.

Скріншот з Insta Stories, Топольський
Скріншот з Insta Stories, Топольський

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, чому у фіналі зробив вибір на користь Лозовицької: "Палала пристрасть"

Як повідомляв Знай.ua, Саша Мудра голосно грюкнула дверима на "Холостяку" і розповіла правду про вибір Топольського: "У світі багато чоловіків"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостяк" Алекс Топольський перед фінальним вибором попрацював язичком: "Не зайшло, сорян..."