Ціни на молочну продукцію, як і на більшість харчових продуктів знаходяться в постійному коливанні. На жаль багато продуктів дорожчає, підіймаючи рівень споживчої інфляції, та знецінюючи гривню, проте трапляються й хороші новини, коли ціна на продукцію знижується.

На моніторинговому порталі Мінфін, щодоби оновлюють інформацію, та можна прослідкувати, як міняється ціна на той чи інший продукт. Цього разу українців може потішити кефір, який подешевшав у порівнянні з минулим місяцем.

Ціни на молочку. Фото: скрін youtube
Ціни на молочку. Фото: скрін youtube

Середня ціна в супермаркетах кефіру "селянського" 2,5% становила в грудні 38,37 грн, а станом на 20 січня ціна впала до 37,82 грн. Найнижчу пропозицію зробив супермаркет Ашан, де за пляшку кефіру 950 мл просять 36 грн.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Молоко "Яготинське" 2,6% навпаки подорожчало. Минулого місяці середня ціна була 36,74 грн, а у цьому зросла до 38,31 грн. Найдешевше пропонує мережа супермаркетів Мегамаркет, де 900 мл пачку можна придбати за 36 грн.

Також зростає в ціні сметана. У грудні 350 гр сметани "Президент" 15% коштувало 39,51 грн в середньому по супермаркетах, тепер ціна піднялася до 40,26%. Найдешевша пропозиція у Варусі де за сметану просять 38,80 грн.

Нагадаємо, ми писали, на хліб намазати, у склянку налити: українські супермаркети порадували новими цінами на молоко та вершкове масло.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні стрімко дешевшає курятина, а яловичина дорожчає.

Також "Знай.ua" інформував, що ціни на АЗС падають та пальне в надлишку, але так буде не завжди: що чекає українських водіїв вже у лютому.