Впровадження накопичувальної пенсії: хто з українців найбільш постраждає від реформи

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Уряд України оголосив про впровадження нової накопичувальної системи пенсії вже цього року, кого болісно торкнеться нова реформа. Нарахування та виплати пенсій в Україні може змінитися у 2023 році, після того, як країна перейде на накопичувальну систему пенсій. Необхідність переходити від солідарної до накопичувальної пенсійної системи говорилося багато впродовж останніх декількох років. Після запровадження обов'язкової накопичувальної системи громадяни матимуть можливість формувати власні пенсійні активи. Нововведення торкнеться лише "молодих", працюючих українців, але не зачепить тих, хто вже отримує пенсії.

Світлана Лобода зізналася, що боїться брати телефон до рук: "Просто неможливо"

Світлана Лобода. Фото: Instagram
Світлана Лобода. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Наразі виконавиця не змогла пройти повз трагедію, що сталася в середу, 18 січня 2023 року, у Броварах. Вертоліт ДСНС упав між житловим будинком та дитсадком - загинули голова МВС Монастирський, його перший заступник, держсекретар та багато інших, включаючи маленьку дитину. Жахливий сон українців розпочався 24 лютого 2022 року, коли росіяни здійснили повномасштабне вторгнення на територію нашої країни. Хоча варто зазначити, що нічого цього не сталося б, якби світ вчасно і жорстко відреагував... спочатку на окупацію Криму, а потім і на війну на Донбасі.

Китай планує атакувати Тайвань за путінським сценарієм: жодних досягнень

Лідери Росії, Китаю та Туреччини, фото: Знай.ua
Лідери Росії, Китаю та Туреччини, фото: Знай.ua

Тайвань очікує, що Китай вторгнеться на їхню територію ближче до 2027 року. Що насправді вплине на фатальне рішення Сі Цзіньпіна. Напруга навколо острова зростає, і вже через кілька років Китай все ж таки зважиться на ескалацію, і почне свою війну проти Тайваню. Таким чином Сі Цзіньпін спробує відвернути увагу від проблем, які є всередині країни. Якщо китайський лідер за три свої каденції не зможе продемонструвати жодних досягнень, він зважиться на цей крок. Піде стежкою свого колеги Володимира путіна.

До 26 400 грн на сім'ю: українці можуть отримати нові виплати, але є умови

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

Українські сім'ї можуть одержати додаткову грошову допомогу, розмір якої становить 6600 гривень на кожного члена сім'ї. Однак для оформлення виплат потрібно відповідати низці критеріїв. Українці, які мають статус ВПО можуть отримати грошову допомогу від благодійного фонду "Карітас. Полтава". Головна умова – бути переміщеним саме до цього міста. Розмір допомоги становить 6600 гривень на кожного члена сім'ї, але з обмеженням (не більше ніж 4 члени).

Оля Полякова згадала, як її ображали через зріст і довгі ноги: "Мрії збуваються"

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Відома виконавиця Оля Полякова зовсім недавно святкувала свій 44-й День Народження, який супроводжувала кількома публікаціями у соціальній мережі Instagram. До однієї з них можна повертатися навіть за тиждень, місяць чи рік. Жінка прикріпила відео зроблене її фанатами. Вони вигадали розмову Олі Полякової в дитинстві і зараз, де згадали про те, як її ображали через надто високий зріст.