Світлана Лобода якось ділилася кількома фотографіями у соціальній мережі Instagram. підкріпивши їх кількома рядками із майбутньої пісні українською мовою.

Наразі виконавиця не змогла пройти повз трагедію, що сталася в середу, 18 січня 2023 року, у Броварах. Вертоліт ДСНС упав між житловим будинком та дитсадком - загинули голова МВС Монастирський, його перший заступник, держсекретар та багато інших, включаючи маленьку дитину.

Світлана Лобода. Фото: Instagram
Світлана Лобода. Фото: Instagram

"Знову кошмарна трагедія. Бровари. Падіння вертольота. Загинули люди, загинули діти. Щодня прокидаюся і боюся заходити в телефон, читати новини. Коли це все закінчиться?! Просто неможливо вже", - пише Світлана Лобода. у публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Жахливий сон українців розпочався 24 лютого 2022 року, коли росіяни здійснили повномасштабне вторгнення на територію нашої країни. Хоча варто зазначити, що нічого цього не сталося б, якби світ вчасно і жорстко відреагував... спочатку на окупацію Криму, а потім і на війну на Донбасі.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

А потім Світлана Лобода допомогла поширити новину, що в одній клініці Броварів людям, які постраждали від падіння вертольота, безкоштовно надають допомогу.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, важка Світлана Лобода в топіці засвітила соковиті вишеньки: "Трішки втомлена".

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода засвітила животик в екстравагантній сукні: "Буде поповнення"

Знай.uа писав, Світлана Лобода знову защебетала "солов'їною", згадавши про маму: "Приховуєш щось"