Один із трьох найбільших українських мобільних операторів Vodafone, поширений практично по всій території країни, продовжує псувати нерви навіть своїм абонентам, які відмовилися від послуг. Іншими словами, вже колишні абоненти не можуть "розлучитися" з набридливими та дорогими послугами мобільного оператора.

Цього разу українка розповіла про свій сумний досвід використання Vodafone, мешкаючи у центрі великого міста. Тут, за ідеєю, має працювати мобільний інтернет насамперед, навіть при перебоях з електрикою. Однак такого "дива" оператор людям не подарував, хоч гроші за тарифи щомісяця сплачуються однакові.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента оператора Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Перейшла на іншого оператора, через те, що у моїй квартирі (у центрі великого міста) не було мобільного інтернету навіть у мирний час (заявки неодноразово залишала оператору), нічого не змінювалося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зараз під час відключень світла мобільний інтернет дуже важливий і тому два місяці тому перейшла на іншого оператора. Але водофон не залишає надію і щодня надсилає мені смски з якимись акціями, які насправді обман.

Пів року тому я вже писала відгук про те, як мене обдурив водофон, і судячи з відгуків не тільки мене. А вчора прийшла смска, що тарифи піднімаються", - пише українка про свій досвід.

Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Ф*гня повна...": українці з оплаченими картками Vodafone скаржаться на відсутність зв'язку та інтернету, сотні гривень на вітер.

Раніше повідомлялося, "Дійшло до абсурду...": українці підловили Київстар на прихованих переплатах, все це за повільний інтернет та поганий зв'язок.

Також, Vodafone змінить вартість популярного тарифу: скільки тепер платитимуть українці.