Все частіше в мережі з'являються скарги на той чи інший сервіс. Робиться це для того, щоб не спускати компаніям проблеми з рук і мотивувати вирішити їх.

Цього разу під роздачу потрапив супермаркет "Сільпо", і на порталі otzyvua.net користувач Вікторія розповіла про жахливий сервіс зі збирання онлайн замовлень.

На цьому порталі кожен може розповісти про досвід використання послуг тієї чи іншої компанії.

Сiльпо, скріншот: Youtube
Сiльпо, скріншот: Youtube

Цього разу українка зазначила, що замовляє через інтернет часто, щоб не йти марно за товаром, і тільки так можна бути впевненою, що товар є у магазину. Тим більше, що на вулиці не зовсім травень місяць, і зайвий раз виходити за такої погоди туди немає бажання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, цього разу вона була здивована сервісом зі збирання онлайн замовлень в одному з київських магазинів, і це сталося вже не вперше.

"То гроші зайві зняли з картки, був випадок, що відразу зняли і бонуси, і повну суму замовлення, персональні пропозиції зараховуються через раз, то моркву поклали розміром з пiв руки, причому двічі так чинили. І знову. Людина чоловічої статі, збирач замовлення , зважив огірки на 20 грн (250 грам), а в чеку ми сплатили 40 грн (за 600 грам).При тому, що замовлення було на 250 грам. При том, что заказ был на 250 грамм. Наклейка со штрих-кодом и цена на наклейке 20 грн" - каже жiнка.

Забирав товар син, тому вона не одразу дізналася про це. Довелося йти в магазин ще раз, аби розбиратися. Чим закінчилася історія - невідомо, проте українців вона закликала бути більш уважними.

Магазин "Сільпо", фото: Unian
Магазин "Сільпо", фото: Unian

Нагадаємо, що АТБ, Сільпо, Ашан та Metro запустили сезон зимових знижок: де найнижчі ціни

Раніше повідомлялося, що голод та холод скасовується? Киянам показали, у яких супермаркетах найнижчі ціни на важливі продукти

Також, обійдемося квасолею? Від 3 до 10 грн за кілограм – ціни на м'ясо всіх категорій подорожчали