Після скандалу, що спалахнула в мережі, після поширення відео, на якому начальник патрульної поліції у Львівській області дарує своїй дівчині перепустку на в'їзд до пішохідної зони центральної частини Львова, Патрульна поліція України відсторонила його від виконання службових обов'язків.

У дівчини, яка працює помічницею-консультанткою депутата Львівської обласної ради, перепустку вилучили, та пояснили, що "з березня 2021 року у Львові діють перепустки на в'їзд у пішохідну зону центральної частини міста нового зразка". Тому перепустка з відео, яке шириться у соцмережах, втратила чинність ще два роки тому. Про це йдеться на сайті Львівської міськради.

Перепустки на в'їзд в центр Львова. Фото: Youtube
Перепустки на в'їзд в центр Львова. Фото: Youtube

Винуватця скандальної історії, Романа Пилипенка відсторонили від роботи на час розслідування. Як виявилось він не лише сам зганьбився, але й дівчину свою "кидонув". Ось як коментує чиновниця з львівської міськради інцидент:

З 2021 року є нові перепустки, які дають можливість заїзду на площу Ринок. Тому перепустка, яка була на відео, не дає їй право проїзду, те, що було на відео, не дає права заїзду на площу Ринок. Однак на його підставі ми оформили службове розслідування і зараз з’ясовуємо, що це був за документ у ролику, — сказала Ірина Тихоліз, представниця львівської міськради.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Перепустки на в'їзд в центр Львова. Фото: Youtube
Перепустки на в'їзд в центр Львова. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що "Укрпошта" виправдалась за пошкоджене майно та пояснила, коли треба було вимагати компенсацій.

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Фаріон жене на фронт усіх чоловіків, але не свого зятя.

Також "Знай.ua" інформував, Стадницький з "VIP Тернопіль" порівняв "експертну" думку Арестовича з тим, як випорожнюються тварини.