В Офісі президента нещодавно задовольнили заяву Олексія Арестовича і звільнили його з посади позаштатного радника через ситуацію з неправдивими публічними даними щодо руйнувань будинку в Дніпрі.

Українці умовно розділилися на два табори. Одні залишилися вірними Олексію Арестовичу, інші пораділи його звільненню. Зірки також не залишилися осторонь і підхопили хвилю так званого хейту.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Відомий комік з "VIP Тернопіль" Тарас Стадницький у Twitter відпустив кумедний жарт про те, що словам колишнього позаштатного радника вірити не можна і порівняв його висловлювання з тим, як випорожнюються тварини, грубо кажучи.

"Кажуть, один буддистський монах, провівши в горах десятиліття для самопізнання та досконалості, назвав речі, на які взагалі не варт звертати увагу:

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

- як сц*ть мишка

- як ср* кіт

- що каже Арестович", - написав він.

Пост Стадницкого в Twitter
Пост Стадницкого в Twitter

Користувачі мережі підтримали гумориста і висловили особисту думку про Арестовича, яка знову доводить, що його слова до народу про політику та війну до вподоби далеко не всім.

Коментарі - twitter.com/stadnytskyy
Коментарі - twitter.com/stadnytskyy

Раніше ми писали, перевтомився, колишній ППОшник, "українські гніди": після ганебних заяв та скандалу Арестович не знає, як викрутитись

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Стадницький із "VIP Тернопіль" розповів, як його образ збентежив канадських безпритульних: "За свого приймали"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Стадницький та Віктор Гевко з "VIP Тернопіль" повторили легендарних The Beatles: "Для ЗСУ"