Попри нещодавню заборону президента України Володимира Зеленського, чиновники і депутати продовжують порушувати закон. Цього разу на найдорожчому курорті помітили Юлію Тимошенко.

Про це повідомляє журналіст Михайло Ткач у своєму новому розслідуванні про "Батальйон Дубай".

Справа в тому, що народна депутатка, а також лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вирішила розпочати цей рік дорого. Навіть незважаючи на те, що в країні йде кровопролитна війна, і закон зобов'язує її через професію постійно бути на роботі.

Юлія Тимошенко, фото: Instagram
Юлія Тимошенко, фото: Instagram

Однак це не завадило провести жінці відпустку на території ОАЕ у Дубаї. Зупинилася вона на віллі п'ятизіркового готелю Kempinski на насипному острові Палм-Джумейра.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час відпустки жінка поводиться досить відсторонено, щоб її ніхто не бачив. На набережній практично не з'являється, щоб ніхто не розкрив її відпочинок. Проте, в об'єктиви камери вона все ж таки потрапила.

Вона з чоловіком на приватному закритому пляжі була на початку січня, але швидко про це пошкодувала. Вона помітила гостру увагу до себе і різко почала залишати пляж.

За кілька днів вона вже повернулася до Києва, проте тепер про її відпочинок говорить весь інтернет.

До речі, родина доньки політика переїхала в Дубай ще до початку війни, тому що, очевидно, були попереджені, і зараз там перебуває більшу частину свого часу. Наприклад, зять Артур Чечеткін був помічений у Відні, коли Юлія Тимошенко була там із робочим візитом.

Нагадаємо, що Тищенко, Арахамія та партія Юлії Тимошенко: хто став на захист ОПЗЖ у парламенті

Раніше повідомлялося, що Юлія Тимошенко сфотографувалася з бійцями у шпиталі: українці заговорили про хайп на війні

Також, Юлія Тимошенко пояснила, чому змінила зачіску