Терористка та екстремістка: Маша Єфросиніна досягла нового статусу у росії.

Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube

Популярна українська телеведуча та блогерка Маша Єфросініна була внесена на росії до списку терористів та екстремістів. Почесним статусом зірка похвалилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram і вкотре посміялася з сусідів, що деградують. Маша Єфросініна повідомила, що росфінмоніторинг вніс її до списку терористів та екстремістів. Крім того, вона внесена в базу розшуку МВС росії. Зірка подякувала всім за вітання, адже подібний статус нині сприймається у цивілізованому світі як знак якості.

У "Нафтогазі" попередили про зміни в оплаті за використання газу: кого торкнеться

Нафтогаз, фото з пресслужби
Нафтогаз, фото з пресслужби

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Два облгази переходять на сервіси ДК "Нафтогаз України", через це українці, як користувалися цими сервісами обліку газу будуть надаватися "Нафтогазом". Як повідомили у "Нафтогазі", абоненти Харківгазу та Дніпрогазу переходять до групи НАК "Нафтогаз України", також зазначено, що інші сервіси обліку газу для абонентів зазначених компаній не працюватимуть. Українців спантеличила новина, вони обурилися, що у повідомленні не вказана точна дата переходу. У компанії уточнили, що перехід абонентів Харківгазу та Дніпрогазу на нові сервіси відбувся 23 січня 2023 року.

Чи зможуть ППО Patriot збивати навіть найнебезпечніші ракети росіян

ППО, фото: скріншот із відео
ППО, фото: скріншот із відео

Четвер 26 січня видався украй непростим для нас усіх. З ночі росіяни тероризували нас іранськими безпілотниками-камікадзе, а вранці продовжили ракетами. Усього ворог запустив 55 ракет, з яких вдалося ліквідувати 47. Серед низів були і крилаті типу Х-101 і Х-595, а також гіперзвукові Х-47 "Кинжал", які вкрай складно збити. На сьогоднішній день ефективність нашої системи ППО перейшла вже 80% кордон, проте оцінювати ступінь ушкоджень критичної інфраструктури вже не зовсім коректно. Якось може прилетіти менше ракет із меншою шкодою, а наступного разу їх буде значно більше. На сьогоднішній день українські сили ППО не можуть знищити ракети такого типу, однак, коли ЗСУ отримають системи Patriot, а це близько трьох батарей, ситуація значно зміниться.

Як і кому можна отримати продуктові набори безкоштовно: покрокова інструкція

Продуктові набори для українців, фото zhitomir
Продуктові набори для українців, фото zhitomir

Через війну дорожнечу, втрату роботи, житла та звичного стилю життя, багато українців потерпають від нестачі харчів. Небайдужі українці намагаються допомагати тим, хто цього потребує, та долучаються до ініціатив з підтримки співмешканців. На порталі "єДопомога" можна зареєструватися та отримати сертифікат, щоб мати змогу безкоштовно брати у мережі супермаркетів АТБ продуктові набори.

Скільки українцям жити з відключеннями світла: відповідь директора ДТЕК пригнічує

ДТЕК спільно з ЗСУ повернули світло 1500 абонентам після обстрілу в Одеській області
ДТЕК спільно з ЗСУ повернули світло 1500 абонентам після обстрілу в Одеській області

Стало відомо про те, що в Україні вже 75% теплової генерації потребує повного відновлення після практично чотирьох місяців регулярних російських атак. Тобто потрібно ще дуже багато часу для повного відновлення. Тобто зараз всі сили співробітників будуть спрямовані на те, щоб спробувати відновити це хоча б частково, адже найімовірніше російські бомбардування нашої інфраструктури будуть продовжуватися.