Після січня одразу прийде рання весна: прогноз від народного синоптика на лютий

Непогода. Фото: Youtube
Непогода. Фото: Youtube

Надворі вже практично лютий. Зазвичай це знаменує прихід найхолоднішого місяця на рік, проте цього разу на українців можуть чекати деякі сюрпризи. Про це заявив народний синоптик Станіслав Щедрін у своєму новому інтерв'ю. За його словами, цього разу погода буде досить нестабільною та різноманітною. Початок буде трохи з морозом, а потім уже почнеться перехід на весну. Тобто тепла пора року прийде значно раніше, ніж очікувалося.

Оля Полякова запустила на кухню красеня, щоб готувати піцу без муки: "Він зі своїми яйцями"

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Відома українська співачка Оля Полякова показала, кого запустила у свою кухню, та разом з красенем приготувала піцу без борошна. Співачка на своїй сторінці в Instagram приготувала з напарником піцу без борошна. Використовуючи як основні інгредієнти — сир та яйця. Під час того, як артистка готувала тісто, її напарник, експерт з кетодієт, зазначив, що найкращі яйця певної фірми. На що Оля здивувалася, що він приніс з собою яйця.

Біженці можуть збирати валізи додому? Ефективність сил ППО в Україні сягнула вже 90%

Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб
Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб

Масовані ракетні удари вартістю мільярди доларів знову позбавили українців світу на кілька годин, після чого все стабілізувалося, а росіяни знову не досягли своєї мети. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко розповів про ефективність нашого ППО. За день четверга, 26 січня, росіяни двічі тероризували нас, і почали ще з ночі за допомогою іранських дронів-камікадзе, а з самого ранку продовжили ракетами. Практично всі атаки вдалося відбити, хоч і були. Щоразу ми стаємо тільки сильнішими, а хлопці з сил ППО вичавлюють максимум з техніки союзників.

В українських супермаркетах подешевшали яйця, але поки що радіти рано: скільки коштує десяток

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

На тлі прогнозів експертів про здешевлення в українських супермаркетах змінилися ціни на курячі яйця. Скільки доведеться віддати за десяток, свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. Останніми днями січня в українських супермаркетах зрушили з місця цінники на яйця. Станом на 27 січня яйця курячі торгової марки "Квочка" в середньому коштують 70,60 гривні за десяток. Порівнюючи з груднем, коли їхній цінник становив 74,15 гривні, бачимо помітне здешевлення. Водночас десяток яєць торгової марки "Ясенсвіт" у середньому продається по 74,15 гривні, що на 45 копійок дорожче, ніж було місяцем раніше.

Вихід тільки один: чому збільшуються рахунки за світло при постійних відключеннях

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Підлі ракетні обстріли російських окупантів виводять з ладу нашу інфраструктуру, щоб зробити хоча б критичний ремонт - потрібен час і гроші. Однак гроші потрібні ще й на те, щоби заплатити потім за це світло, колотого немає - тарифний парадокс. Про цю ситуацію в деталях вирішили розповісти представники компанії Yasno у соціальних мережах. Насамперед такі проблеми пов'язані з нерегулярним надходженням показників лічильників, тоді постачальники вважають "середній" тариф. От і виходять такі суми.