Відома українська співачка Оля Полякова показала, кого запустила у свою кухню, та разом з красенем приготувала піцу без борошна.

Співачка на своїй сторінці в Instagram приготувала з напарником піцу без борошна. Використовуючи як основні інгредієнти — сир та яйця.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Під час того, як артистка готувала тісто, її напарник, експерт з кетодієт, зазначив, що найкращі яйця певної фірми. На що Оля здивувалася, що він приніс з собою яйця:

Ой, він прийшов зі своїми яйцями, який гарний хлопчик!, — вигукнула Оля.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Сири — Моцарела, Пармезан, в рівних пропорціях, потерти на тертку, додати 4 яйця перемішати та додати приправи: сіль та перець. Перемішати суміш та викласти на деко. Корж випікати 15-20 хв при температурі 180 градусів.

Зверху додати помідори, оливки, огірки та морепродукти, замість них можна використати курячу грудку або інше м'ясо.

У коментарях похвалили Олю та подякували за цікавий та смішний ефір.

"Які ви молодці що намагаєтесь спілкуватися українською мовою),це чудово)", "А Сергійко нічого так собі. Я б з ним теж піцу зробила", "Згадала пандемію, коли постійно дивилася ваші ефіри з треніровками та готуванням", "Оля, ви це щось.... неймовірне, підняли настрій, я навіть посміхалася. Дякую", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Маша Полякова збунтувалася заради нічних гулянок, маму ніхто не слухає.

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросініна натягла сукню з декольте до самого пупка і вразила Дантеса.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Полякова похвалилася своїм аксесуаром і одразу "прилетіло" від шанувальників: "У ці жорстокі часи..."