Знаменита українська виконавиця Оля Полякова похвалилася новим аксесуаром та нарвалася на критику деяких шанувальників. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова — одна з найяскравіших особистостей українського шоубізнесу і шанувальників у неї хоч відбавляй. Артистка намагається постійно підігрівати інтерес до себе, беручи участь у різних шоу та програмах, а також радувати шанувальників новими фото, показуючи моменти з особистого та творчого життя.

Оля Полякова, скриншот: YouTube
Оля Полякова, скриншот: YouTube

Цього разу Оля Полякова вирішила вразити українців новим фото, де продемонструвала свій новий аксесуар — незвичайні сережки у формі герба України. Виріб виконаний у золотистому кольорі і відразу привертає до себе увагу.

"Тримаємося! Разом ми сила!", - мотиваційно підписала кадр співачка.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники переважно тепло прийняли обновку зірки, втім, не обійшлося і без критики на її адресу.

"Це сильно", "Дуже красива!!! Ти Оля і в ці жорстокі часи для Країни не забуваєш робити собі рекламу .... так", "Н-ніжність", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі цицьки, що там нема чому..."

Також наш портал інформував, "Маю право...": Маша Єфросініна зізналася, що приховує під ліфчиком та зимовою шапкою.

Крім того, ми писали, Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника і напросилася на комплімент: "Скажи, що я богиня".