Відома українська телеведуча, подруга Олі Полякової, Маша Єфросініна вразила ідеальними формами в епатажній сукні з ефектним декольте до пупка. Відповідними знімками вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна постійно підтримує зв'язок із шанувальниками та радує їх яскравими кадрами з особистого життя, ділиться новинами та знімає новий контент, підігріваючи ще більший інтерес публіки.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Так, цього разу Маша Єфросініна вирішила по-справжньому вразити українців та поділилася декількома фото, на яких позує в епатажній сукні з неймовірним декольте, яке приковує погляди. Ще більшу ефектність образу зірки додав і чорно-білий стиль фото.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Красою знаменитості захопилися не лише шанувальники, а й зірки українського шоубізнесу, такі як Володимир Дантес та Даша Квіткова та Вова Ярославський.

"Красуня", "Вау", "Ох і Маша, що творить", "Дуже красиво", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі цицьки, що там нема чому..."

Також наш портал інформував, Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника і напросилася на комплімент: "Скажи, що я богиня".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, володарка найбільшого бюсту в Україні нагодувала Єгора Крутоголова та команду "Дизель Студіо": "Індичка, 10 стейків та відро голубців".