Стало відомо про те, яку ціну на прилавках ставлять найпопулярніші українські супермаркети на сіль, цукор та борошно на кінець січня місяця.

Про це свідчать дані, опубліковані на порталі Мінфін.

Справа в тому, що за перший місяць 2023 року ціни на цю категорію продуктів змінилися, хоч здебільшого й незначно.

Наприклад, що стосується солі. Її середня вартість за цей час знизилася, що не може не тішити – 33,77 гривень за один кілограм. Що стосується українських супермаркетів, то там ціна на неї коливається в межах 33,50-25,90 гривень за один кілограм.

Ціни на продукти, скріншот: Мінфін
Ціни на продукти, скріншот: Мінфін

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Цінник на морську сіль так і залишився на тому ж рівні – 32,55 гривень за кілограм у середньому. Найдешевше представлена ​​продукція у супермаркеті Варус – 27,50 гривень, а ось у МегаМаркеті вже 37,60 гривень.

Пшеничне борошно навпаки показало зростання за цей місяць, одразу на 11 копійок. Її середня вартість зараз залишається на рівні 21,33 гривні за кілограм. Два кілограми такого ж борошна зросли в ціні з 38,38 грн до 40,73 грн.

Ціни на продукти, скріншот: Мінфін
Ціни на продукти, скріншот: Мінфін

Цукор. Ще один продукт, який постійно користується популярністю. Тут ціни знизилася вже суттєвіше. Тобто якщо у грудні місяців у середньому супермаркети продавали цей продукт на прилавках за 34,19 гривень за один кілограм, то зараз це вже 33,70 гривень. Загалом практично скрізь ціна однакова, тому вам не доведеться шукати магазин із дешевшим варіантом.

Ціни на продукти, скріншот: Мінфін
Ціни на продукти, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, що можна заощадити: супермаркети оновили ціни на пшоняну крупу та вермішель.

Раніше повідомлялося, що виписали штраф та залишили без прав на півроку: українським водіям розповіли про незаконне покарання копів, запам'ятайте це

Також, без пенсійного збору та документи за 5 хвилин: українцям запропонували розмитнювати авто у "Дія"