Зараз ми перебуваємо в перехідному періоді: від епохи Риби до епохи Водолія. Все, що пов'язане з колишніми законами та цивілізаціями, сягає минулого.

І те, що принесе нам новий світ, формується саме у цей період. Символ Водолія – це дві паралельні хвилі: минулого та майбутнього.

Овен 21.03-20.04

На самому початку місяця бережіть своє здоров'я, а також зберігайте психологічну та емоційну рівновагу. Загалом це непоганий місяць для довгострокового планування, для зустрічей із друзями та однодумцями. Після 20-го можливі конфлікти, викликані незгодою у думках та неузгодженістю дій. Ви схильні виявляти різкість, безкомпромісність, уїдливість і навіть агресивність. Зіткнення особливо характерні при спілкуванні з товаришами по службі. Це непридатні дні для пояснень та з'ясування стосунків.

Дні успіху: 9, 10, 12, 18.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Телець 21.04-20.05

Період підходить для початку лікування або для оздоровчої подорожі. Нині найменш ймовірна лікарська помилка чи видача неправильних розпоряджень. Ви відчуєте сильне підвищення життєстійкості організму, тому зможете збільшити навантаження. Гарний час для того, щоб зайнятися своїми зубами. Найнапруженіші дні місяця – це початок і середина лютого. Жінки повинні уникати темних місць та криміногенних районів. Не варто йти на побачення із малознайомим чоловіком. Кінець місяця сприятливий для таємних зустрічей з коханими.

Дні успіху: 7, 10, 23, 25.

Близнюки 21.05-21.06

З 8 по 13 лютого гарний період для контактів із друзями, спільної участі у громадських та культурних заходах. Посиляться пристрасність, сексуальність і активізуються інтимні зв'язки. З 16 по 21 лютого покажіть на роботі все, на що ви здатні. У цей період вас обов'язково побачить та оцінить начальство. Наприкінці місяця, особливо 23-го, ви повинні бути уважними на переговорах та зборах. Якщо ви поспішатимете, висловлюючи свою думку, то обов'язково помилитеся. І якщо ви допустите якусь помилку, то з 24 по 29 лютого постарайтеся її виправити.

Дні успіху: 7, 9, 13, 14, 16, 18, 25.

Радість
Радість

Рак 22.06-22.07

У сім'ї можливі несподівані події скоріше позитивного характеру, але що супроводжуються клопотами та необхідністю якихось змін. У середині місяця можливі ускладнення у фінансовій сфері, відчутні збитки, втрати та крадіжки, особливо далеко від дому. А брак уваги до емоційної сфери, почуттів та інтересів партнерів, колег та другої половинки принесе додаткові труднощі. Ймовірно порушення домовленостей та розрив партнерських відносин. З 25 лютого настає сприятливий час для студентів.

Дні успіху: 9, 11, 13, 18, 25.

Лев 23.07-23.08

Вдало будуть складатися любовні та сімейні стосунки. Ви частіше спілкуватиметеся зі старшими родичами або батьками своєї другої половинки. Цей місяць дуже підходить для любовних пояснень, для заручин та одруження. Можлива поява нових романтичних зв'язків та любовних уподобань, особливо до 19-го, крім 1, 15 та 16 лютого. Третя декада – період суттєвого поліпшення стану здоров'я хворих на хронічні захворювання. Пройдіть обстеження та накресліть плани подальшого лікування та оздоровлення. Після 24-го можливий прорив у фінансовій сфері.

Дні успіху: 7, 10, 11, 18, 19, 25.

Діва 24.08-23.09

Період до 14 лютого можна використовувати для дихальної гімнастики та для початку курсу лікування легеневих захворювань та верхніх дихальних шляхів. Ви схильні більш серйозно ставитися до питань здоров'я, раціонального харчування, гігієни, режиму праці та відпочинку, що, звичайно, піде на користь вашому організму. У той же час посилиться вплив алкоголю та ліків, у зв'язку з чим слід проявляти пильність. Друга половина місяця сприятлива для того, щоб вирушити у подорож зі своєю другою половинкою.

Дні успіху: 7, 9, 13, 14, 16, 18, 25.

День святого Валентина - фото Unsplash
День святого Валентина - фото Unsplash

Терези 24.09-23.10

У лютому можливі нові раптові та цікаві знайомства або переростання дружніх зв'язків у сексуальні. Посилиться схильність до флірту, пригод, емоційного та духовного спілкування з партнером. Місяць сприятливий для занять з дітьми, для допомоги їм в освіті. Задоволення вам принесуть хобі та розумні розваги. Щоб досягти щастя і процвітання, доведеться все ж таки докласти деяких зусиль з вашого боку. Період сприятливий для заручин, укладення шлюбу та зачаття, крім 1, 15 та 23 лютого.

Дні успіху: 7, 10, 23, 25.

Скорпіон 24.10-22.11

До середини місяця назріє необхідність розриву старих відносин та побудови нових. Це критичний період для застійних стосунків. Події, пов'язані з другою половинкою, вимагатимуть оновлення та деяких жертв. Не виключені вимушені розлуки, конфлікти та спалахи ревнощів. У третій декаді за надзвичайних обставин ви зможете виявити винахідливість та натиск. Сприятливо вирішаться питання оподаткування, страхування, спадщини, вкладення спільного капіталу, акціонування та розподілу прибутку.

Дні успіху: 10, 12, 18, 25.

Стрілець 23.11-21.12

Для лютого будуть характерні позитивність мислення, інтелектуальний оптимізм та інтерес до освіти. Можливі далекі та тривалі поїздки, зв'язки та укладання договорів з іноземними партнерами. Гарний час для видавничої діяльності, підготовки для вступу до вузу та підвищення кваліфікації. Вдало протікатимуть зв'язки із засобами масової інформації, рекламні заходи та придбання оргтехніки. У середині місяця виникнуть питання аліментів чи спадщини, а також майнових чи фінансових проблем. У зв'язку з цим може бути прийнято невдалі рішення.

Дні успіху: 9, 11, 16, 25.

День закоханих / фото: Pixabay
День закоханих / фото: Pixabay

Козеріг 22.12-20.01

У ці дні представиться чудова можливість закласти міцний фундамент подальшого розвитку та процвітання, ви можете укласти добре продумані та тривалі угоди та договори. У лютому у вас підвищиться продуктивність праці, буде гарне почуття часу. Цей місяць сприятливий для будь-якого навчання, а зав'язування нових відносин може перерости в тривалі. Наприкінці місяця можливе отримання важливої ​​інформації та приємних новин. А також це гарний період для підписання контрактів, важливих та юридичних документів, виступів, зв'язків із громадськістю та правовими органами, крім 23 лютого.

Дні успіху: 7, 13, 16, 18, 25.

Водолій 21.01-20.02

Ваші невиправдані симпатії та антипатії зашкодять бізнесу. Вам буде властива ексцентричність та бажання виділитися чимось незвичайним, захочеться свободи у самовираженні. Можливі несподівана вигода, одноразові виплати, подарунки, відкриття нових фінансових та соціальних можливостей. Сприятливий період для придбання оргтехніки та модернізації виробництва. Можливі непередбачені, часто невиправдані чи екстравагантні витрати. Гарний час для досліджень та наукової діяльності.

Дні успіху: 10,18, 25.

Риби 21.02-20.03

Усталені контакти стануть глибшими та гармонійнішими завдяки вашому осмисленню своїх обов'язків перед іншими людьми та підвищеній відповідальності за свої вчинки. У другій половині місяця деякі Риби зазнають нападів фантазії та витання у хмарах. А хтось перебуватиме в стані психологічного комфорту, гармонії та піднесеного настрою. Це чудовий час для загартовування організму та для водних процедур. На початку третьої декади надмірна довірливість може призвести до обману з боку інших людей. У такий період медикаменти слід застосовувати строго за вказівкою лікаря.

Дні успіху: 3, 14, 19.

Свята 29 лютого, фото: pixabay
Свята 29 лютого, фото: pixabay