Оля Полякова показала вміння ротом, і це не вокал: "А чого ви досягли?"

Відома українська співачка Оля Полякова показала шанувальникам свій прихований хист. Подібне створити далеко не всім вдасться.

Оля Полякова записала коротеньке відео, де показала який забавний звук може видавати завдяки своїм губкам. Це вміння вона вирішила продемонструвати просто у своїй гримерці, де вона готувалася до концерту. Полякова зробила собі яскравий макіяж із акцентом на її пухкі губи.

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

Субсидії на комуналку по-новому: що зміниться для українців із 1 лютого

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

З 1 лютого гроші житлової субсидії надходитимуть на рахунок одержувача або до "Ощадбанку" у разі відсутності рахунку. Також скасовується можливість безготівкової оплати пільг за користування ЖКП.

Автоматичного зарахування субсидій більше не буде, гроші надходитимуть на рахунок і їх потрібно самому платити за спожиті послуги комунальним підприємствам.

Зміни в субсидіях. Фото: Youtube
Зміни в субсидіях. Фото: Youtube

Реготуха Заливако з "Холостяка" Ганна Неплях розповіла про абсолютно секретне: "Кігтями до дна в нас"

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" та українська блогерка Ганна Неплях одного разу здивувала фанатів незвичайними змінами на вигляд.

Нова фотосесія Ганни Неплях вражає уяву. Цього разу красуня з'явилася у зовсім новому образі.

Анна Неплях, скриншот: Instagram
Анна Неплях, скриншот: Instagram

Майбутні врожаї під загрозою: українцям загрожують нові подорожчання та дефіцит продуктів

Стало відомо про те, що в Україні останнім часом через війну значно зменшилася посівна площа. Чим це може загрожувати українцям найближчими місяцями.

За словами заступника міністра відомства Тараса Висоцького, посівних площ з початку повномасштабної війни поменшало як мінімум на 25%. Їх абсолютно неможливо використовувати через активні бойові дії або тимчасову окупацію.

збір врожаю зернових
збір врожаю зернових

Ігор Ніколаєв у лікарні з інфарктом: життя висить на волосині

Відомого російського артиста було госпіталізовано раптово з підозрою на інфаркт. Наразі перебуває під постійним наглядом лікарів.

За попередньою інформацією, у 63-річного артиста підозра на інфаркт і його екстрено госпіталізовано до московського кардіоцентру. Нині ж Ігор Ніколаєв перебуває у блоці інтенсивної терапії під постійним наглядом лікарів.

Игорь Николаев, фото: свободный источник
Игорь Николаев, фото: свободный источник