У організаторів п'яних вечірок, де принижували та кривдили дівчат, провели обшуки, проте головний "герой" виправдовується та пишається своєю знаменитістю.

В мережі спливло відео, де хлопець розповідає, що іншим потрібно платити за піар багато грошей, а він просто за одну ніч став популярним. Єдине, що йому може загрожувати, це якщо раптом хтось захоче йому "начистити" писок.

Організатор п'яних вечірок. Фото: кадр з відео
Організатор п'яних вечірок. Фото: кадр з відео

Я нічого неправомірного не вчинив. Хіба вся Україна захоче посадити мене у в'язницю. Просто за одну ніч твоє життя перевернулося з ніг на голову. Вчора було 14 переглядів твого сторіс, а тепер ти популярний. Хоч і не зовсім з гарного боку, втім... - розповідає самовпевнений хлопець.

Нагадаємо, група хлопців накачували дівчат підлітків алкоголем та наркотиками, щоб показати на скільки доступними бувають юні леді. Відео з ганебним контентом розміщували у закритих пабілках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Новоспечений паскудник, "зірка" відома на всю Україну, тепер виправдовується за свій ганебний контент, мовляв, що завдяки відео йому за три стріми вдалося зібрати 65 тисяч грн та придбати дрон.

Кадр зі сторіс
Кадр зі сторіс

Щоправда, юна "звізда" не уточнює для кого він збирав кошти, та на який саме дрон, цілком може виявитися, що йдеться про новий ґаджет, щоб знімати далі свої притрушені відео.

Нагадаємо, ми писали, що поліція прийшла до нелюдів, які публічно глумилися над дівчатами.

Як повідомляв "Знай.ua" найкращі приколи про обшук у Ігоря Коломойського, українці надривають животи від сміху.

Також "Знай.ua" інформував, що іменинник у колготках Олег Машуковський встиг "натягнути", подружки лише посміхалися.