Триває повномасштабна війна, розпочата росіянами 24 лютого 2022 року... скоро доведеться відзначити рік воєнних дій, які принесли багато бід та страждань.

Однак нарешті настане світ, Україна переможе. Але зараз наші воїни ЗСУ роблять все можливе для того, щоби ворог не окупував ще більше територій, поступово звільняючи все те, що було окуповано.

ЗСУ, фото: Генштаб ЗСУ
ЗСУ, фото: Генштаб ЗСУ

Луганська область практично вся зайнята ворогом. Наразі стало відомо, що у так званому "ЛНР" було прийнято рішення відключити повністю мобільний інтернет... ось такий світ приносять росіяни на зайнятих територіях. Це, за їхніми словами, має на заваді роботі "української агентури".

Псевдовласть не придумала нічого кращого, крім як це зробити. Обіцяють із 11 лютого 2023 року. Хоча і є думка, що відключають дійсно через настання українських захисників, що готується.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"За це МКС (оператор) пропонує атракціон небаченої щедрості", - йдеться в одному з Telegram-каналів.

В обмін на мобільний інтернет користувачам пропонують більше безкоштовних хвилин для розмов. Згодом люди, які чомусь досі перебувають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, протягом 8 років зрозуміють, що РФ не принесе їм нічого, окрім страждань.

Нагадаємо, депутат ОПЗЖ працював на розвідку Росії, поки в країні вбивають його співгромадян.

Як повідомляв "Знай.uа", п'яний прапорщик застрелив молодого окупанта, а з нього зробили посмертно "героя" загиблого в бою.

Знай.uа писав, дружини російських мобиків назвали головних ворогів: воші та корости